Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Bovee TFH"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pu Y; Yunnan Normal University, College of Vocational Education, Kunming 650092, China., Gu Z; Kunming Institute of Botany, Chinese Academy of Sciences, Key Laboratory for Plant Biodiversity and Biogeography of East Asia, Kunming 650201, China., Bovee TFH; Wageningen University & Research, Wageningen Food Safety Research (WFSR), Wageningen, 6708WB, Netherlands., Yang Y; Yunnan Normal University, College of Vocational Education, Kunming 650092, China., Ying Y; Yunnan Normal University, College of Vocational Education, Kunming 650092, China., Li M; Yunnan Normal University, College of Vocational Education, Kunming 650092, China., Hong X; Yunnan Normal University, College of Vocational Education, Kunming 650092, China; Max Planck Institute for Medical Research, Department of Cellular Biophysics, Heidelberg, 69120, Germany. Electronic address: xiaodihong@hotmail.com.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Nov 30; Vol. 459, pp. 140354. Date of Electronic Publication: 2024 Jul 04.
Autor:
Shen Y; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Wageningen University and Research, Akkermaalsbos 2, 6708 WB, Wageningen, The Netherlands., Bovee TFH; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Wageningen University and Research, Akkermaalsbos 2, 6708 WB, Wageningen, The Netherlands. toine.bovee@wur.nl., Molenaar D; Amsterdam Institute for Life and Environment (A-LIFE), Vrije Universiteit Amsterdam, De Boelelaan 1085, 1081 HV, Amsterdam, The Netherlands., Weide Y; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Wageningen University and Research, Akkermaalsbos 2, 6708 WB, Wageningen, The Netherlands., Nolles A; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Wageningen University and Research, Akkermaalsbos 2, 6708 WB, Wageningen, The Netherlands., Braucic Mitrovic C; Amsterdam Institute for Life and Environment (A-LIFE), Vrije Universiteit Amsterdam, De Boelelaan 1085, 1081 HV, Amsterdam, The Netherlands., van Leeuwen SPJ; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Wageningen University and Research, Akkermaalsbos 2, 6708 WB, Wageningen, The Netherlands., Louisse J; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Wageningen University and Research, Akkermaalsbos 2, 6708 WB, Wageningen, The Netherlands.; European Food Safety Authority (EFSA), Parma, Italy., Hamers T; Amsterdam Institute for Life and Environment (A-LIFE), Vrije Universiteit Amsterdam, De Boelelaan 1085, 1081 HV, Amsterdam, The Netherlands.
Publikováno v:
Archives of toxicology [Arch Toxicol] 2024 Nov; Vol. 98 (11), pp. 3797-3809. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 21.