Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Bovee TFH"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lemmink IB; Laboratory of Organic Chemistry, Wageningen University & Research, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, The Netherlands.; Wageningen Food Safety Research, Wageningen University & Research, Akkermaalsbos 2, 6708 WB Wageningen, The Netherlands., Willemsen L; Wageningen Food Safety Research, Wageningen University & Research, Akkermaalsbos 2, 6708 WB Wageningen, The Netherlands., Beij E; Wageningen Food Safety Research, Wageningen University & Research, Akkermaalsbos 2, 6708 WB Wageningen, The Netherlands., Bovee TFH; Wageningen Food Safety Research, Wageningen University & Research, Akkermaalsbos 2, 6708 WB Wageningen, The Netherlands., Zuilhof H; Laboratory of Organic Chemistry, Wageningen University & Research, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, The Netherlands.; School of Pharmaceutical Sciences and Technology, Tianjin University, 92 Weijin Road, Tianjin, 300072, China., Salentijn GI; Laboratory of Organic Chemistry, Wageningen University & Research, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, The Netherlands.; Wageningen Food Safety Research, Wageningen University & Research, Akkermaalsbos 2, 6708 WB Wageningen, The Netherlands.
Publikováno v:
Analytical chemistry [Anal Chem] 2024 Oct 15; Vol. 96 (41), pp. 16462-16468. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 04.
Autor:
Pu Y; Yunnan Normal University, College of Vocational Education, Kunming 650092, China., Gu Z; Kunming Institute of Botany, Chinese Academy of Sciences, Key Laboratory for Plant Biodiversity and Biogeography of East Asia, Kunming 650201, China., Bovee TFH; Wageningen University & Research, Wageningen Food Safety Research (WFSR), Wageningen, 6708WB, Netherlands., Yang Y; Yunnan Normal University, College of Vocational Education, Kunming 650092, China., Ying Y; Yunnan Normal University, College of Vocational Education, Kunming 650092, China., Li M; Yunnan Normal University, College of Vocational Education, Kunming 650092, China., Hong X; Yunnan Normal University, College of Vocational Education, Kunming 650092, China; Max Planck Institute for Medical Research, Department of Cellular Biophysics, Heidelberg, 69120, Germany. Electronic address: xiaodihong@hotmail.com.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Nov 30; Vol. 459, pp. 140354. Date of Electronic Publication: 2024 Jul 04.