Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Bouzaiene, Taroub"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bouzaiene, Taroub, Mohamedhen Vall, Mariem, Ziadi, Manel, Ben Rejeb, Ines, Yangui, Islem, Aydi, Abdelkarim, Ouzari, Imene, Moktar, Hamdi
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Jul2024, Vol. 10 Issue 7, p339, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BioMed Research International. 11/12/2018, p1-11. 11p.
Autor:
Ziadi, Manel1, Bouzaiene, Taroub1, M’Hir, Sana1, Zaafouri, Kaouther1, Mokhtar, Ferid2, Hamdi, Mokhtar1, Boisset-Helbert, Claire3
Publikováno v:
BioMed Research International. 9/18/2018, Vol. 2018, p1-11. 11p.
Publikováno v:
Annals of Microbiology. 69:17-27
The aim of this study was to isolate lactic acid bacteria from two varieties of grape bunch cultivated in Tunisia (cardinal and red-globe) in order to assess their ability to inhibit the growth of their most widespread contaminant, Aspergillus niger
Autor:
Yahyaoui, Asma Gharbi1,2 gharbi.yahyaoui.asma@hotmail.fr, Bouzaiene, Taroub1, Aouidi, Fathia1,3, Aydi, Abdelkarim4, Hamdi, Moktar1
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 1/18/2017, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.