Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Boutry Claire"'
Autor:
Mariotti François, Fouillet Hélène, Boutry Claire, Blachier François, Tomé Daniel, Bos Cécile
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 8, Iss 1, p 52 (2011)
Abstract Background Rapeseed is an emerging and promising source of dietary protein for human nutrition and health. We previously found that rapeseed protein displayed atypical nutritional properties in humans, characterized by low bioavailability an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b9028eacf424b9885b85602ddb4eb06
Autor:
Deglaire, Amélie, Fromentin, Claire, Fouillet, Hélène, Airinei, Gheorghe, Gaudichon, Claire, Boutry, Claire, Benamouzig, Robert, Moughan, Paul J, Tomé, Daniel, Bos, Cécile 4
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition October 2009 90(4):1011-1022
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition September 2009 90(3):814S-821S
Autor:
Davis, Teresa A, Boutry, Claire, El-Kadi, Samer, Suryawan, Agus, Steinhoff-Wagner, Julia, Stoll, Barbara, Orellana, Renan, Nguyen, Hanh, Fiorotto, Marta L
Publikováno v:
In Advances in Nutrition January 2016 7(1):33A-33A
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme 2008 22(4):151-160
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boutry, Claire
Le glutamate de sodium (MSG) est un exhausteur de goût abondamment utilisé dans le monde entier pour son goût unique appelé " umami ". Au vu des données bibliographiques qui suggèrent que, le L-glutamate en tant qu'acide aminé libre peut repr
Externí odkaz:
http://pastel.archives-ouvertes.fr/pastel-00555993
http://pastel.archives-ouvertes.fr/docs/00/55/59/93/PDF/110114-These-CBoutry.pdf
http://pastel.archives-ouvertes.fr/docs/00/55/59/93/PDF/110114-These-CBoutry.pdf
Autor:
Boutry, Claire
Publikováno v:
Alimentation et Nutrition. AgroParisTech, 2010. Français. ⟨NNT : 2010AGPT0099⟩
Monosodium glutamate (MSG) is used worldwide as a flavour enhancer for it unique taste called "umami". As reported in literature, glutamate receptors are present in peripheric tissues and so L-glutamate as free amino acid could exert some physiologic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4198ca1327ad9288e96e26012e37531f
https://pastel.archives-ouvertes.fr/pastel-00555993/document
https://pastel.archives-ouvertes.fr/pastel-00555993/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.