Zobrazeno 1 - 10
of 169
pro vyhledávání: '"Bourlieu‐Lacanal, Claire"'
Autor:
Durand, Erwann a, b, Laguerre, Mickael a, b, Bourlieu-Lacanal, Claire c, Lecomte, Jérôme a, b, Villeneuve, Pierre a, b, ⁎
Publikováno v:
In Progress in Lipid Research January 2025 97
Autor:
Cancalon, Mathilde, Villeneuve, Pierre, Barouh, Nathalie, Baréa, Bruno, Durand, Erwann, Bourlieu-Lacanal, Claire, Hemery, Youna
Publikováno v:
In LWT 15 October 2024 210
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kergomard, Jeanne, Carrière, Frédéric, Paboeuf, Gilles, Barouh, Nathalie, Bourlieu-Lacanal, Claire, Vié, Véronique
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces December 2022 220
Autor:
Cancalon, Mathilde, Barouh, Nathalie, Hemery, Youna, Durand, Erwann, Guesnet, Philippe, Villeneuve, Pierre, Bourlieu-Lacanal, Claire *
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Diététique December 2022 57(6):370-383
Autor:
Barouh Nathalie, Wind Juliette, Chuat Victoria, Gagnaire Valérie, Valence Florence, Bourlieu-Lacanal Claire, Subileau Maeva
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 31, p 9 (2024)
Microalgae appear as a sustainable source of biomass with relevant nutritional qualities. Still, regulatory restrictions currently limit the use of eukaryotic microalgae for human consumption to a short list of species dominated by Chlorella spp. Chl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f4a4de242a54632900c449f886abeaf
Autor:
Vidal, Oscar Lombo, Barros Santos, Millena Cristina, Batista, Ana Paula, Andrigo, Fernanda Franceschi, Baréa, Bruno, Lecomte, Jérôme, Figueroa-Espinoza, Maria Cruz, Gontard, Nathalie, Villeneuve, Pierre, Guillard, Valérie, Rezende, Claudia Moraes, Bourlieu-Lacanal, Claire, Larraz Ferreira, Mariana Simões
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2022 312
Foodomics in wheat flour reveals phenolic profile of different genotypes and technological qualities
Autor:
Barros Santos, Millena Cristina, Ribeiro da Silva Lima, Luciana, Thomaz dos Santos D'Almeida, Carolina, Mayrinck Victorio, Verônica Cristina, Cameron, Luiz Claudio, Bourlieu-Lacanal, Claire, Simões Larraz Ferreira, Mariana
Publikováno v:
In LWT January 2022 153
Autor:
Grundy, Myriam M.L., Abrahamse, Evan, Almgren, Annette, Alminger, Marie, Andres, Ana, Ariëns, Renata M.C., Bastiaan-Net, Shanna, Bourlieu-Lacanal, Claire, Brodkorb, André, Bronze, Maria R., Comi, Irene, Couëdelo, Leslie, Dupont, Didier, Durand, Annie, El, Sedef N., Grauwet, Tara, Heerup, Christine, Heredia, Ana, Infantes Garcia, Marcos R., Jungnickel, Christian, Kłosowska-Chomiczewska, Ilona E., Létisse, Marion, Macierzanka, Adam, Mackie, Alan R., McClements, David J., Menard, Olivia, Meynier, Anne, Michalski, Marie-Caroline, Mulet-Cabero, Ana-Isabel, Mullertz, Anette, Payeras Perelló, Francina M., Peinado, Irene, Robert, Mélina, Secouard, Sébastien, Serra, Ana T., Silva, Sandra D., Thomassen, Gabriel, Tullberg, Cecilia, Undeland, Ingrid, Vaysse, Carole, Vegarud, Gerd E., Verkempinck, Sarah H.E., Viau, Michelle, Zahir, Mostafa, Zhang, Ruojie, Carrière, Frédéric
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods July 2021 82