Zobrazeno 1 - 10
of 224
pro vyhledávání: '"Bourgeois, C.M."'
Autor:
D.A.A. Mossel
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 1:51-52
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2002 73(2):219-237
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jaouhari, Yassine1 (AUTHOR) yassine.jaouhari@uniupo.it, Disca, Vincenzo1 (AUTHOR) vincenzo.disca@uniupo.it, Ferreira-Santos, Pedro2,3 (AUTHOR) pedromiguel.ferreira@uvigo.gal, Alvaredo-López-Vizcaíno, Adela2,3 (AUTHOR) adela.alvaredo@uvigo.gal, Travaglia, Fabiano1 (AUTHOR) fabiano.travaglia@uniupo.it, Bordiga, Matteo1 (AUTHOR) matteo.bordiga@uniupo.it, Locatelli, Monica1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Oct2024, Vol. 29 Issue 19, p4606. 14p.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Sep1993, Vol. 75 Issue 3, p254-258, 5p
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Oct1995, Vol. 79 Issue 4, p454-458, 5p
Publikováno v:
Food Microbiology; June 1997, Vol. 14 Issue: 3 p227-230, 4p
Autor:
Ben Romdhane, Molka, Bouallegue, Amir, Bourhia, Mohammed, Bougatef, Ali, Salamatullah, Ahmad Mohammad, Ellouz-Chaabouni, Semia, Haddar, Anissa
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 18, p2909, 23p
Autor:
Song, Tuo, Cheng, Jun, Diao, Xiaozhen, Man, Yang, Chen, Boyu, Zhang, Haixing, Elango, Jeevithan, Wu, Wenhui
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Sep2024, Vol. 10 Issue 9, p468, 15p
Publikováno v:
Foods; Jul2024, Vol. 13 Issue 13, p2084, 15p