Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Bourdichon, F."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bean, D., Bourdichon, F., Bresnahan, D., Davies, A., Geeraerd, A., Jackson, T., Membré, J.M., Pourkomailian, B., Richardson, P., Stringer, M., Uyttendaele, M., Zwietering, M.H.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fb5f85245b66f290870e8936bbbf99ff
https://research.wur.nl/en/publications/risk-assessment-approaches-to-setting-thermal-processes-in-food-m
https://research.wur.nl/en/publications/risk-assessment-approaches-to-setting-thermal-processes-in-food-m
Autor:
Beuchat, L., Komitopoulou, E., Betts, R., Beckers, H., Bourdichon, F., Joosten, H., Fanning, S., ter Kuile, B.
Low-moisture foods and food ingredients, i.e., those appearing to be dry or that have been subjected to a drying process, represent important nutritional constituents of human diets. Some of these foods are naturally low in moisture, such as cereals,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::997a7d6dd5496526c7589c3d4f492909
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/persistence-and-survival-of-pathogens-in-dry-foods-and-dry-food-processing-environments(66faf8c0-607b-40ab-a12f-d77019c6a016).html
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/persistence-and-survival-of-pathogens-in-dry-foods-and-dry-food-processing-environments(66faf8c0-607b-40ab-a12f-d77019c6a016).html
Publikováno v:
Molecular Microbiology
Molecular Microbiology, Wiley, 2004, 53 (2), pp.639-649. ⟨10.1111/j.1365-2958.2004.04138.x⟩
Molecular Microbiology, Wiley, 2004, 53 (2), pp.639-649. ⟨10.1111/j.1365-2958.2004.04138.x⟩
International audience; Listeria monocytogenes is a Gram-positive intracellular bacterium responsible for severe opportunistic infections in humans and animals. Signature-tagged mutagenesis (STM) was used to identify a gene named fbpA, required for e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5a06d130ecb224993d2c5cf779fa57e4
https://hal.inrae.fr/hal-02682397
https://hal.inrae.fr/hal-02682397
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.