Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Bourd GI"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nudler AA; Institute of Genetics and Selection of Industrial Microorganisms, Moscow, U.S.S.R., Garibyan AG, Bourd GI
Publikováno v:
FEMS microbiology letters [FEMS Microbiol Lett] 1991 Aug 15; Vol. 66 (3), pp. 263-6.
Publikováno v:
European journal of biochemistry [Eur J Biochem] 1975 May 06; Vol. 53 (2), pp. 419-27.
Publikováno v:
Prikladnaia biokhimiia i mikrobiologiia [Prikl Biokhim Mikrobiol] 1978 Nov-Dec; Vol. 14 (6), pp. 878-85.
Publikováno v:
FEBS letters [FEBS Lett] 1979 Jul 15; Vol. 103 (2), pp. 238-40.
Publikováno v:
Molecular & general genetics : MGG [Mol Gen Genet] 1975 Sep 15; Vol. 140 (1), pp. 81-90.