Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Boulelouah, Nadia"'
Autor:
Merzougui, Ghalia1 g.merzougui@univ-batna2.dz, Boulelouah, Nadia2, Mokhtari, Abdelheq1, Hebira, Abderraouf2
Publikováno v:
Ingénierie des Systèmes d'Information. Feb2024, Vol. 29 Issue 1, p279-291. 13p.
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 26, Iss 1, Pp 83-98 (2022)
This work aimed to study the effect of convection drying on bioactive substances and on the texture profile of red pepper. Four mathematical models were used to model the drying kinetics, as a function of the temperature and the thickness of slices.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e279921b4dae459e9f080a9185010c73
Autor:
Bedjaoui, Hanane1 hanane.bedjaoui@univ-biskra.dz, Boulelouah, Nadia2, Mehaoua, Mohamed Seghir3, Baississe, Salima2, Badache, Sarah4, Boutiba, Soumia4, Reguieg, Lyes5
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). 2022, Vol. 35 Issue 10, p836-849. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.