Zobrazeno 1 - 10
of 332
pro vyhledávání: '"Boulanger Renaud"'
Autor:
Piombo Georges, Barouh Nathalie, Barea Bruno, Boulanger Renaud, Brat Pierre, Pina Michel, Villeneuve Pierre
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 13, Iss 2-3, Pp 195-199 (2006)
Oils extracted from three exotic fruits, guava, kiwi and passion fruit were analyzed to evaluate the possible commercial interest for these waste materials from fruit juices industry. Results showed interesting fatty acids compositions with high amou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/124dfaef26b643a0ad353e2fcc73d2ef
Autor:
Dahiana Becerra, Lili, Yolanda Ruiz-Pardo, Ruth, Vaillant, Fabrice, Viviana Zuluaga, Martha, Boulanger, Renaud, Santander, Margareth, Escobar, Sebastián
Publikováno v:
In Food Research International November 2024 196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akoa, Simon Perrez, Boulanger, Renaud, Effa Onomo, Pierre, Lebrun, Marc, Ondobo, Martine Louise, Lahon, Marie-Christine, Ntyam Mendo, Samuel Arsene, Niemenak, Nicolas, Djocgoue, Pierre-François
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akoa, Simon Perrez, Boulanger, Renaud, Manga Ndjaga, Jude, Effa Onomo, Pierre, Lebrun, Marc, Eyenga, Eliane Flore, Morel, Gilles, Ndip Nkongho, Raymond, Djocgoue, Pierre François
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Dec2024, Vol. 61 Issue 12, p2318-2331, 14p
Autor:
Besançon, Lydie, Lorn, Da, Kouamé, Christelle, Grabulos, Joël, Lebrun, Marc, Fontana, Angélique, Schorr-Galindo, Sabine, Boulanger, Renaud, Strub, Caroline, Colas de la Noue, Alexandre
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Dec2024, Vol. 10 Issue 12, p662, 23p
Autor:
Colonges, Kelly, Jimenez, Juan-Carlos, Saltos, Alejandra, Seguine, Edward, Loor Solorzano, Rey Gastón, Fouet, Olivier, Argout, Xavier, Assemat, Sophie, Davrieux, Fabrice, Cros, Emile, Lanaud, Claire, Boulanger, Renaud
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry 15 January 2022 171:213-225
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 January 2021 337