Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Boukharta, Mohamed"'
Autor:
Belhaj Kamal, Mansouri Farid, Rbah Youssef, Allay Aymane, Melhaoui reda, Tikent Aziz, Taaifi Yassine, Benmoumen Abdessamad, Boukharta Mohamed, Sindic Marianne, Serghini-Caid Hana, Elamrani Ahmed
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 337, p 04003 (2022)
Ninety female lambs of the Beni-Guil sheep breed were used to study the effect of slaughter live weight (SLW) on carcass characteristics and meat quality. The animals were raised in Morocco’s eastern area under a pastoral-transhumant system. The la
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8079963e0304448b6debefd01cea32b
Autor:
Belhaj Kamal, Mansouri Farid, Melhaoui Reda, Taaifi Yassin, Sindic Marianne, Boukharta Mohamed, Serghini C. Hana, Elamrani Ahmed
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 240, p 01005 (2021)
Traditional food products are often considered beneficial and healthy Foods. Timahdite sheep breed is the main sheep breed raised in the middle-Atlas in Morocco. The breeding of this local rustic breed plays a crucial socio-economic role in this moun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fb0deaa62664f1287b7fb3289b9016c
Autor:
Belhaj Kamal, Mansouri Farid, Reda Melhaoui, Taaifi Yassine, Rbah Youssef, Sindic Marianne, Boukharta Mohamed, Serghin-Caid Hana, Elamrani Ahmed
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 298, p 03002 (2021)
Currently, meat consumers are more conscious about the authentic meat products linked to their origin, which generates a growing demand for labeled sheep meat. In eastern Morocco, the Beni-Guil (BG) sheep meat is a Protected Geographical Indication (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64a0773c73a84eeab59be04eaaf33dcb
Autor:
Belhaj Kamal, Mansouri Farid, Sindic Marianne, Taaifi Yassine, Boukharta Mohamed, Serghini-Caid Hana, Elamrani Ahmed
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 183, p 04001 (2020)
The aim of this study is to compare two sheep farming practices (lamb farming with or without finishing period on concentrate), on carcass characteristics, fatty acid profile and organoleptic quality of the meat. The study was performed on 24 Beni-Gu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9793d7783f6c4e039349ded8496c6621
Autor:
Boukharta, Mohamed.
Th.--Biotechnol. et ind. aliment.--Nancy 1, 1988.
Externí odkaz:
http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb37593808r
Publikováno v:
Emerging and Reemerging Viral Pathogens
The unpredictable emergence of new zoonotic diseases with viral etiology is currently a hot issue in the scientific and political circles. Viral emergence and reemergence, as a sanitary event, are only the visible part of the iceberg, while the hidde
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arabi, M., Amhamdi, H., Bouziane, H., Jaafar, K., El Jarroudi, M., Kassmi, K., Kouotou, D., Mahjoub, H., Nouayti, N., Didi, A., Slimani Alaoui, N., Belhaj, Kamal, Mansouri, Farid, Melhaoui, Reda, Taaifi, Yassin, Sindic, Marianne, Boukharta, Mohamed, Serghini C., Hana, Elamrani, Ahmed
Publikováno v:
E3S Web of Conferences; 3/10/2021, Vol. 241/242, p1-5, 5p