Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"Bouillanne, O."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In NPG Neurologie - Psychiatrie - Geriatrie June 2015 15(87):169-177
Autor:
Sanchez, M., Courtois-Amiot, P., Capdepon, A., Neveux, N., Gautry, J., Dorigny, B., Brossault, L., Bouillanne, O., Aussel, C., Raynaud-Simon, A., Cynober, L.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN December 2023 58:476-476
Publikováno v:
In NPG Neurologie - Psychiatrie - Gériatrie December 2018 18(108):343-347
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme February 2022 36(1) Supplement:S47-S47
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme February 2022 36(1) Supplement:S45-S46
Autor:
Bouillanne, O.1 olivier.bouillanne@erx.aphp.fr, Golmard, J.-L.2, Coussieu, C.3, Noël, M.4, Durand, D.5, Piette, F.6, Nivet-Antoine, V.5
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. May2007, Vol. 61 Issue 5, p647-654. 8p. 4 Charts, 3 Graphs.
Autor:
Christian Aussel, Jean-Claude Melchior, Faure, J., Paul, M., Canouï-Poitrine, F., Yves Boirie, Forasassi, C., Guery, E., Le Corvoisier, P., Neveux, N., Astier, A., Raynaud-Simon, A., Stephane Walrand, Cynober, L., Bouillanne, O.
Publikováno v:
JFN 2016, Journées Francophones de Nutrition
JFN 2016, Journées Francophones de Nutrition, Société Francophone Nutrition Clinique et Métabolisme (SFNEP). FRA.; Société Française de Nutrition (SFN). FRA., Nov 2016, Montpellier, France. 441 p
JFN 2016-Livre des résumés. 2016; JFN 2016, Journées Francophones de Nutrition, Montpellier, FRA, 2016-11-30-2016-12-02, 72-72
HAL
JFN 2016, Journées Francophones de Nutrition, Société Francophone Nutrition Clinique et Métabolisme (SFNEP). FRA.; Société Française de Nutrition (SFN). FRA., Nov 2016, Montpellier, France. 441 p
JFN 2016-Livre des résumés. 2016; JFN 2016, Journées Francophones de Nutrition, Montpellier, FRA, 2016-11-30-2016-12-02, 72-72
HAL
Forum des prix SFN - Impact des facteurs environnementaux et génétiques sur la consommation et l'utilisation des nutriments; National audience; Introduction et but de l’étude : La prise en charge nutritionnelle de la sarcopénie et de la dénutr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::55023e53cf877130565b21601334f163
https://hal.inrae.fr/hal-02740860
https://hal.inrae.fr/hal-02740860
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.