Zobrazeno 1 - 10
of 223
pro vyhledávání: '"Bouhallab, Saïd"'
Autor:
Vakeri, Asna, Boire, Adeline, Davy, Joelle, Hamon, Pascaline, Bouchoux, Antoine, Bouhallab, Saïd, Renard, Denis
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2024 156
Autor:
Sridhar, Kandi, Hamon, Pascaline, Ossemond, Jordane, Bouhallab, Saïd, Croguennec, Thomas, Renard, Denis, Lechevalier, Valérie
Publikováno v:
In Food Research International July 2024 187
Autor:
Pereira, Renato B., Rahali, Fatma Zohra, Nehme, Ralph, Falleh, Hanen, Jemaa, Mariem Ben, Sellami, Ibtissem Hamrouni, Ksouri, Riadh, Bouhallab, Said, Ceciliani, Fabrizio, Abdennebi-Najar, Latifa, Pereira, David M.
Publikováno v:
In Food Research International May 2023 167
Autor:
Halabi, Amira, Croguennec, Thomas, Ménard, Olivia, Briard-Bion, Valérie, Jardin, Julien, Le Gouar, Yann, Hennetier, Marie, Bouhallab, Saïd, Dupont, Didier, Deglaire, Amélie
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2022 126
Autor:
Hinderink, Emma B.A., Boire, Adeline, Renard, Denis, Riaublanc, Alain, Sagis, Leonard M.C., Schroën, Karin, Bouhallab, Saïd, Famelart, Marie-Hélène, Gagnaire, Valérie, Guyomarc'h, Fanny, Berton-Carabin, Claire C.
Publikováno v:
In Current Opinion in Colloid & Interface Science December 2021 56
Autor:
Halabi, Amira, Deglaire, Amélie, Hennetier, Marie, Violleau, Fréderic, Burel, Agnès, Bouhallab, Said, Dupont, Didier, Croguennec, Thomas
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2020 107
Autor:
Lesme, Hanna, Rannou, Cécile, Loisel, Catherine, Famelart, Marie-Hélène, Bouhallab, Saïd, Prost, Carole
Publikováno v:
In International Dairy Journal May 2019 92:28-36
Autor:
Casanova, Federico, Chapeau, Anne-Laure, Hamon, Pascaline, de Carvalho, Antonio F., Croguennec, Thomas, Bouhallab, Saïd
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 November 2018 267:52-59
Autor:
Bourlieu, Claire, Cheillan, David, Blot, Marielle, Daira, Patricia, Trauchessec, Michèle, Ruet, Séverine, Gassi, Jean-Yves, Beaucher, Eric, Robert, Benoit, Leconte, Nadine, Bouhallab, Saïd, Gaucheron, Frédéric, Gésan-Guiziou, Geneviève, Michalski, Marie-Caroline
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2018 240:67-74
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.