Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Boue-Vaysse Carole"'
Autor:
Combe Nicole, Delplanque Bernadette, Tanguy Stéphanie, Boue-Vaysse Carole, Mendy François, Le Roy Brigitte, Fenart Evelyne
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 9, Iss 4, Pp 245-248 (2002)
Le lien existant entre qualité et quantité des acides gras de l’alimentation, et santé est de plus en plus évident et défini, comme l’indique la revue des travaux plus spécifiquement consacrés aux implications dans le risque de maladies ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80839adf1ba74e369891f830f06c94bf
Autor:
Tardif, Nicolas, Salles, Jérôme, Landrier, Jean-François, Mothe-Satney, Isabelle, Guillet, Christelle, Boue-Vaysse, Carole, Combaret, Lydie, Giraudet, Christophe, Patrac, Véronique, Bertrand-Michel, Justine, Migné, Carole, Chardigny, Jean-Michel, Boirie, Yves, Walrand, Stéphane
Publikováno v:
In Clinical Nutrition December 2011 30(6):799-806
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Combe, Nicole, Delplanque, Bernadette, Tanguy, Stéphanie, Boue-Vaysse, Carole, Mendy, François, Le Roy, Brigitte, Fenart, Evelyne, Combe, Nicole, Delplanque, Bernadette, Tanguy, Stéphanie, Boue-Vaysse, Carole, Mendy, François, Le Roy, Brigitte, Fenart, Evelyne
Publikováno v:
OCL - Oilseeds and fats, Crops and Lipids; July 2002, Vol. 9 Issue: 4 p245-248, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boué-Vaysse Carole, Billeaud Claude, Guesnet Philippe, Couëdelo Leslie, Alessandri Jean-Marc, Putet Guy, Combe Nicole
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 16, Iss 1, Pp 4-7 (2009)
Background: Long-chain polyunsaturated fatty acids (LC-PUFA) are nutritionally important constituents of breast milk to support normal growth, immune function and central nervous system development of newborn infants. Both linoleic acid (18:2 n-6; LA
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0095bba6624341aab1564e5e38ca820a