Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Boudida, Yasmine"'
Autor:
Smili, Hanane, Boudida, Yasmine, Becila, Samira, Babelhadj, Baaissa, Idder, Messaouda, Chehma, Abdelmajid, Adamou, Abdelkader, Boudjellal, Abdelghani, Sentandreu, Miguel Angel, Ouali, Ahmed
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Sep2023, Vol. 29 Issue 6, p555-563, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boudida, Yasmine, Becila, Samira, Gagaoua, Mohammed, Boudjellal, Abdelghani, Sentandreu, Miguel, Ouali, Ahmed
Publikováno v:
61. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST)
61. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), Aug 2015, Clermont-Ferrand, France
61th. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST). 2015; 61. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), Clermont-Ferrand, FRA, 2015-08-23-2015-08-28, 162-162
61. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), Aug 2015, Clermont-Ferrand, France
61th. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST). 2015; 61. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), Clermont-Ferrand, FRA, 2015-08-23-2015-08-28, 162-162
National audience; Tenderization of fish muscle results in its deterioration. Different proteolytic systems exist within the muscular cell. In this decade we have integrated a new process capable to better explain the meat tenderization process namel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::67a51cc76e0ba197a1ece138907f8062
https://hal.inrae.fr/hal-02743103
https://hal.inrae.fr/hal-02743103
Autor:
GAGAOUA, Mohammed, Boudjellal, Abdelghani, Becila, Samira, Boudida, Yasmine, Herrera-Mendez, Carlos, Sentandreu, Miguel A, Ouali, Ahmed
Publikováno v:
59. International Congress of Meat Science and Technology
59. International Congress of Meat Science and Technology, Aug 2013, Izmir, Turkey
59. International Congress of Meat Science and Technology, Aug 2013, Izmir, Turkey
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::77364f81938223af6d92f28fb68671cb
https://hal.inrae.fr/hal-02749523
https://hal.inrae.fr/hal-02749523
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.