Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Boudhrioua N"'
Autor:
Akaichi, A., Jebali, A., Abbes, O., Taieb, S. Haj, Feki, M., Kaboudi, K., Chaouacha-Chekir, R. Ben, Benlarbi, M., Boudhrioua, N. *
Publikováno v:
In Livestock Science April 2022 258
Artisanal fermented products have been identified as reservoirs of LAB with high potential and an already well-suited level of adaptation to the physicochemical product conditions. In this sense, the goat dairy products from Portugal, Tunisia and Mor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::050b942afdcfe412fe50bcc0552f6ee0
Autor:
Gonzales-Barron, U., Cadavez, V., Valero, A., Boudhrioua, N., Achemchem, F., Skandamis, P., Kintzios, S., de Cesare, A., Manfreda, G., Tenenhaus-Aziza, F., Guillier, L.
The present report compiles the results of simulation process risk models testing selected scenarios with views to defining the most effective (bio-)intervention strategies or control measures that contribute to reducing the exposure of consumers to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::09d7d6cc52ee083af0efb7b6287a6091
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing October 2015 96:161-170
Autor:
Tenenhaus-Aziza, F., Guillier, L., Skandamis, P., Kintzios, S., Valero, A., Achemchem, F., Boudhrioua, N., Cadavez, V., Gonzales-Barron, U.
This document constitutes D8.1, whose objective is to list the ideal capabilities and features of a food safety decision-support tool for use by artisanal food producers, in order to design the concept of a new and differentiated tool.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0851c84ebd4d6e00f7cd4fc59affea46
Autor:
Valero, A., Cadavez, V., Achemchem, F., Boudhrioua, N., Kintzios, S., Skandamis, P., Gonzales-Barron, U.
Deliverable 5.4 describes the behaviour of foodborne pathogens regarding the changes observed after the application of specific biopreservation methods during the fate studies, with the purpose of enhancing the microbial safety of the fermented artis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::53194c38b5f754b19e1c0c3dcd177bc1
Autor:
Gonzales-Barron, U., Cadavez, V., Valero, A., Skandamis, P., Kintzios, S., de Cesare, A., Manfreda, G., Tenenhaus-Aziza, F., Guillier, L., Boudhrioua, N., Achemchem, F.
This report combines Deliverables 6.1 and 6.2, whose objectives were to build up predictive microbiology models that describe the viability of the selected pathogens in the target artisanal fermented foods (this is, the data obtained from the fate st
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::641fb946d7ff10185eeacffd698d042c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.