Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"Bouchenak Malika"'
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 9, Iss 1, p 93 (2010)
Abstract Objective To investigate the effects of hemodialysis (HD) and periotoneal dialysis (PD) on oxidative stress in chronic renal failure patients (CRF). Methods 20 HD patients (M/F: 8/12, 36 ± 12 years) and 20 PD patients (M/F: 10/10, 40 ± 8 y
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/827c691dc83f4b5d978de29af34b7e2b
Publikováno v:
BMC Cardiovascular Disorders, Vol 9, Iss 1, p 41 (2009)
Abstract Background Dyslipidemia, particularly hypertriglyceridemia is common in uremia, and represents an independent risk factor for atherosclerosis. Methods To investigate the effects of hemodialysis (HD) duration on very low density lipoprotein (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/266aff31457d43de83353b83cb7fed08
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2019, Vol. 50, Issue 2, pp. 303-313.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-04-2019-0108
Autor:
Sahnoune, Rokia1 (AUTHOR), Bouchenak, Malika1 (AUTHOR) bouchenak.malika@lncm-univoran.com
Publikováno v:
Mediterranean Journal of Nutrition & Metabolism. 2020, Vol. 13 Issue 3, p237-253. 17p.
Autor:
Benaicheta, Nora, Mellouk, Zoheir, Bouchenak, Malika, Yahia, Dalila Ait, Boukortt, Farida Ouda
Publikováno v:
Romanian Journal of Diabetes Nutrition & Metabolic Diseases; 2023, Vol. 30 Issue 3, p336-344, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Nutrition Research 2011 31(6):488-495
Autor:
Busnel, Alice, Domet, Marine, Ramchani Ben Othman, Khaoula, Desclée De Maredsous, Caroline, Ghomari-Boukhatem, Hanane, Bouchenak, Malika, Bouziane-Nedjadi, Karim, Drouillet-Pinard, Peggy
Publikováno v:
Public Health Nutrition; Jan2023, Vol. 26 Issue 1, p171-181, 11p
Autor:
Bouzidi, Nassima, Mekki, Khedidja, Boukaddoum, Ali, Dida, Nawel, Kaddous, Abbou, Bouchenak, Malika
Publikováno v:
In Journal of Renal Nutrition 2010 20(5):321-328
Publikováno v:
In Nutrition Research 2010 30(5):358-365