Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Bouba, Armand Abdou"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ponka Roger, Bouba Armand Abdou, Fokou Elie, Beaucher Eric, Piot Michel, Leonil Joëlle, Gaucheron Frédéric
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 65, Iss 3, Pp 183-190 (2015)
The aim of this study was to determine the nutritional composition of five varieties of pap (cereal product) commonly consumed in Maroua, city of the Far-North Region of Cameroon. The proximate composition (moisture, ash, protein, lipid, and crude fi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/022997be470748c4b27047c600f00beb
Autor:
Yannick Dimitry Mang, Joël Scher, Clémence Bernard, Moses C. Mbofung, Yanou Nicolas Njintang, Bouba Armand Abdou
Publikováno v:
Journal of food science and technology. 53(6)
The present work was carried out to evaluate the nutritive quality (proximate and antinutrients composition) of vegetable milks prepared from whole and dehulled mucuna bean flours. Casein and mucuna milk diets were fed to rats (four weeks old; n = 8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Pharmacological Sciences; 2012, Vol. 2012, p1-8, 8p, 2 Charts, 4 Graphs