Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Bouambi E."'
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 13, Iss 2, Pp 271-280 (2009)
Diversification of cocoa farms in the Central Cameroon: myth or reality? A survey was conducted among 1,171 farmers to assess the degree of diversification on cocoa-based farms in the Centre Province of Cameroon, which is the main cocoa producing zon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e992a99a6594268ab0df72592a2343f
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 12, Iss 4, Pp 367-377 (2008)
Analysis of the diversity of cocoa cropping systems. Case of the Central Cameroon. Little is known about the cultural practices adopted by cocoa farmers in Central Cameroon. In order to bridge that knowledge gap, 1,428 farms were surveyed in four div
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18dd7b2d4d0f4ef186a0671f88214322
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 10, Iss 3, Pp 197-207 (2006)
Improvement of traditional coffee farming system in Cameroon by introducing three technical innovations. With the aim to improve the traditional coffee (Coffea canephora Pierre, var. Robusta) growing practices in the Center of Cameroon, trials were c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d8108cfc3e34aa6af4dcc8c06d19491
Les systèmes agroforestiers à base de cacaoyers du Centre-Cameroun présentent des niveaux de stockage de carbone (C), de conservation d’espèces d’arbres et de production de cacao intéressants. Les services de conservation et de stockage de c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=openedition_::32814f0265d2aa09feb26e448b49776a
http://books.openedition.org/quae/39130
http://books.openedition.org/quae/39130
Autor:
Acuña Vargas, R., Agbossou, E., Albrecht, A., Allies, A., Allinne, C., Assigbetse, K., Aucante, M., Avelino, J., Awessou Kohomlan, G.-B., Babin, R., Badiane Ndour, N.Y., Badji, M., Bagny Beilhe, L., Balaya, R., Baranger, M., Barquero, A., Barthès, B., Benegas, L., Bidou, J.-É., Bihina, M.A., Binam, J.-N., Blanchet, A., Bogie, N., Bonifazi, M., Bonnefond, J.-M., Borgonovo, C., Bouambi, E., Boudrot, A., Brévault, T., Bright, M.B., Camara Baba, A., Cambou, A., Cappelaere, B., Carrière, S.-M., Chapuis-Lardy, L., Charbonnier, F., Chazarin, J.-P., Chevallier, T., Clément-Vidal, A., Clermont-Dauphin, C., Coly, L., Constanty, M., Cournac, L., Dauzat, J., Debenport, S., Defrenet, E., Degbé, M., Delay, C., Demarty, J., Devresse, Bruno, De Melo, E., de Melo Virginio Filho, E., Dhorne, S., Diakhaté, S., Diatta, Y., Dick, R.P., Diédhiou, I., Diop, M., Do, F., Dorgans-Cadilhac, J., Dreyer, E., Droy, I., Duthoit, M., Eberling, B., Eitel, J., Essobo, J.-D., Ferrand, N., Fonseca, C., Founoune-Mboup, H., Freguin-Gresh, S., Gay, F., Ghezzehei, T., Gidoin, C., Gomez-Delgado, F., Granados, E., Guidat, F., Gutiérrez Montes, I., Harmand, J.-M., Harmand, Jean-Michel, Humbert, Pascal, Isaac, M., Issoufou Bil-Assanou, H., Jagoret, P., Jara, M., Jourdan, C., Kim, J., Kinoshita, R., Koukpéré, A., Laffourcade, R., Lehner, P., Levang, P., Le Bissonnais, Y., Le Coq, J.-F., Le Maire, G., Loustau, D., Madsen, M., Mages, C., Maïnassara, I., Mallet, Bernard, Malmer, A., Manga Essouma, F., Martin, Adam, Mc Spadden Gardener, B., Merle, I., Michel, I., Moisy, C., Motisi, N., Moussa, R., Moussa Moumouni, R., Mvondo Sakouma, K., Nespoulous, J., Ngono, F., Ngo Bieng, M.A., Oï, M., Pédelahore, P., Pérez-Molina, J.-P., Peugeot, C., Picart, D., Pico, J., Priemé, A., Prieto, I., Ramirez, G., Rançon, F., Rapidel, B., Robelo, A., Robelo, D., Rocheteau, A., Roumet, C., Roupsard, O., Saint-André, L., Saj, S., Sambou, D.M., Sanchez-Murillo, R., Sanogo, D., Schnabel, F., Seghieri, J., Seghieri, Josiane, Séguis, L., Sibelet, N., Soma, M., Soti, V., Stokes, A., Taugourdeau, S., Ten Hoopen, G.M., Todem-Ngogue, H., Vaast, P., Valentin, C., van den Meersche, K., Velluet, C., Vézy, R., Vierling, L., Vonthron, S., Welsh, K.
Respectueux de l’environnement et garantissant une sécurité alimentaire soutenue par la diversification des productions et des revenus qu’ils procurent, les systèmes agroforestiers apparaissent comme un modèle prometteur d’agriculture durab
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=openedition_::fa74d41a965ff07ab7b93fe8b03b209a
http://books.openedition.org/quae/38580
http://books.openedition.org/quae/38580
Publikováno v:
Tropical Science; June 2003, Vol. 43 Issue: 2 p96-102, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.