Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Bou Zeidan, Marc"'
Autor:
Zara, Giacomo1 (AUTHOR) gzara@uniss.it, Bou Zeidan, Marc2 (AUTHOR), Fancello, Francesco1 (AUTHOR), Sanna, Maria Lina1 (AUTHOR), Mannazzu, Ilaria1 (AUTHOR), Budroni, Marilena1 (AUTHOR), Zara, Severino1 (AUTHOR) szara@uniss.it
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Sep2019, Vol. 103 Issue 18, p7675-7685. 11p.
Autor:
Bou Zeidan, Marc1, Zara, Giacomo1, Viti, Carlo2, Decorosi, Francesca2, Mannazzu, Ilaria1, Budroni, Marilena1, Giovannetti, Luciana2, Zara, Severino1
Publikováno v:
PLoS ONE. Nov2014, Vol. 9 Issue 11, p1-10. 10p.
Autor:
Bou Zeidan, Marc
Flor yeasts of Saccharomyces cerevisiae are the main actors in the biological ageing of Sherry wines by developing an air-liquid biofilm, called velum at the surface of wine at the end of fermentation. The air-liquid biofilm occurs due to a complex m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1389::93c0d2990ac359968f9d3f1ea59a921e
http://eprints.uniss.it/9428/
http://eprints.uniss.it/9428/
Autor:
Loukieh, Myriam, Mouannes, Emilio, Abou Jaoudeh, Chantal, Hanna Wakim, Lara, Fancello, Francesco, Bou Zeidan, Marc
Publikováno v:
Journal of Food Safety; Jun2018, Vol. 38 Issue 3, p1-1, 11p
Autor:
Legras, Jean-Luc, Moreno-Garcia, Jaime, Zara, Severino, Zara, Giacomo, Garcia-Martinez, Teresa, Mauricio, Juan C., Mannazzu, Ilaria, Coi, Anna L., Bou Zeidan, Marc, Dequin, Sylvie, Moreno, Juan, Budroni, Marilena
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology; 4/14/2016, p1-11, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fancello, Francesco, El Beyrouthy, Marc, Iriti, Marcello, El Khoury, Madona, Bou Zeidan, Marc, Zara, Severino
Publikováno v:
Journal of Food Safety; Dec2019, Vol. 39 Issue 6, pN.PAG-N.PAG, 1p