Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Botticella E."'
Publikováno v:
LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario", online, 14/09/2021, 16/09/2021
info:cnr-pdr/source/autori:TESTONE G.*, BOTTICELLA E.**, GIANNINO D.*, PALOMBIERI S.***, LAFIANDRA D.***,MASCI S.***, SESTILI F.***/congresso_nome:LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario"/congresso_luogo:online/congresso_data:14%2F09%2F2021, 16%2F09%2F2021/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:TESTONE G.*, BOTTICELLA E.**, GIANNINO D.*, PALOMBIERI S.***, LAFIANDRA D.***,MASCI S.***, SESTILI F.***/congresso_nome:LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario"/congresso_luogo:online/congresso_data:14%2F09%2F2021, 16%2F09%2F2021/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Reserve starch, the major component of wheat kernel, consists of amylose and amylopectin. The variation of their ratio (about 1:3 in normal wheat) has a potential impact on nutritional and technological characteristics of wheat-derived foods. Previou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::24d2263e1bf89a26eb6f4ffa710785bb
https://publications.cnr.it/doc/459933
https://publications.cnr.it/doc/459933
Publikováno v:
LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario", online, 14/09/2021, 16/09/2021
info:cnr-pdr/source/autori:FRITTELLI A.*, SBROCCA I.*, LAFIANDRA D.*, SESTILI F.*, BOTTICELLA E.**/congresso_nome:LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario"/congresso_luogo:online/congresso_data:14%2F09%2F2021, 16%2F09%2F2021/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:FRITTELLI A.*, SBROCCA I.*, LAFIANDRA D.*, SESTILI F.*, BOTTICELLA E.**/congresso_nome:LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario"/congresso_luogo:online/congresso_data:14%2F09%2F2021, 16%2F09%2F2021/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Cereals, staple crops in human nutrition, are called to face manifold challenges to encounter the urgent demand of food along with a higher nutritional value ensuring the sustainability of the supply chain. In this view, research focuses on two main
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::c700899a138eec098110b26f776ea9b8
https://publications.cnr.it/doc/459935
https://publications.cnr.it/doc/459935
Resistant starch (RS) in foods has positive benefits for potentially alleviating lifestyle diseases. RS is correlated positively with starch amylose content. This study aimed to see what level of amylose in durum wheat is needed to lower pasta GI. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::207df7376f305f234b17da2dab90fb8e
https://zenodo.org/record/4552314
https://zenodo.org/record/4552314
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Production of novel allelic variation for genes involved in starch biosynthesis through mutagenesis.
Publikováno v:
Molecular Breeding. Jan2010, Vol. 25 Issue 1, p145-154. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lafiandra D., Masci S., Sestili F., Botticella E., Panichi D., Janni M., DOvidio R., Margiotta B.
Publikováno v:
In Proceedings of RACI Annual Congress, Australia, 2008
info:cnr-pdr/source/autori:Lafiandra D., Masci S., Sestili F., Botticella E., Panichi D., Janni M., DOvidio R. and Margiotta B./congresso_nome:In Proceedings of RACI Annual Congress/congresso_luogo:Australia/congresso_data:2008/anno:2008/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Lafiandra D., Masci S., Sestili F., Botticella E., Panichi D., Janni M., DOvidio R. and Margiotta B./congresso_nome:In Proceedings of RACI Annual Congress/congresso_luogo:Australia/congresso_data:2008/anno:2008/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::e4fb964bca36274063e7f41fbb909c0d
https://publications.cnr.it/doc/82491
https://publications.cnr.it/doc/82491