Zobrazeno 1 - 10
of 1 232
pro vyhledávání: '"Botanical and geographical origins"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KSENTINI, HANA1 ksentini_hana@yahoo.fr, MEDDAD-HAMZA, AMEL1, HAMEL, TAREK1, BELLILI, ABDELMALEK1, BABALI, BRAHIM2, BOUTABIA, LAMIA3, ENRIQUE SALVO-TIERRA, ÁNGEL4, PICORNELL, ANTONIO5
Publikováno v:
Journal of Food & Nutrition Research. 2024, Vol. 63 Issue 3, p259-272. 14p.
Autor:
Marco Caredda, Marco Ciulu, Francesca Tilocca, Ilaria Langasco, Oscar Núñez, Sònia Sentellas, Javier Saurina, Maria Itria Pilo, Nadia Spano, Gavino Sanna, Andrea Mara
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3062 (2024)
Fraudulent practices concerning honey are growing fast and involve misrepresentation of origin and adulteration. Simple and feasible methods for honey authentication are needed to ascertain honey compliance and quality. Working on a robust dataset an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/619787913aea4463a79630df6e90a1e4
Autor:
Daraojimba, Kingsley Chinedu1,2 (AUTHOR) kingsleyjohnbosco@yahoo.com, Da Luz, Cynthia Fernandes Pinto3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Grana. Mar2023, Vol. 62 Issue 2, p116-132. 17p.
Publikováno v:
In Food Research International November 2020 137
Publikováno v:
In Microchemical Journal December 2018 143:367-378
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Luz, Cynthia Fernandes Pinto1 (AUTHOR) cyluz@yahoo.com.br, Chaves, Sérgio Augusto de Miranda2 (AUTHOR), Cano, Cristiane Bonaldi3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Grana. May2021, Vol. 60 Issue 3, p189-216. 28p.
Publikováno v:
In Food Research International June 2016 84:86-95
Publikováno v:
Grana. 62:116-132