Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Bostan, Aram"'
An insight into Iranian natural hydrocolloids: Applications and challenges in health-promoting foods
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2023 141
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2021 43
Publikováno v:
In LWT October 2017 84:471-478
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Studies on the steady shear flow behavior and functional properties of Lepidium perfoliatum seed gum
Publikováno v:
In Food Research International January 2013 50(1):446-456
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2009 23(8):2369-2379
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bostan, Aram1 (AUTHOR), Razavi, SeyedM.A.1 (AUTHOR) s.razavi@um.ac.ir, Farhoosh, Reza1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Nov/Dec2010, Vol. 13 Issue 6, p1380-1392. 13p. 6 Charts, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Bioscience; October 2021, Vol. 43 Issue: 1