Zobrazeno 1 - 10
of 1 852
pro vyhledávání: '"Bosman, G."'
Publikováno v:
Optics express [Opt Express] 2024 Jul 29; Vol. 32 (16), pp. 27278-27302.
Autor:
Botha, R., Labuschagne, C., Williams, A.G., Bosman, G., Brunke, E.-G., Rossouw, A., Lindsay, R.
Publikováno v:
In Atmospheric Environment March 2018 176:30-39
Publikováno v:
Optics express [Opt Express] 2024 Jun 03; Vol. 32 (12), pp. 21887-21908.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Carbon October 2012
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Waketola AG; Department of Physics, Addis Ababa University 1176 Addis Ababa Ethiopia fekadu.gashaw@aau.edu.et newaye.medhin@aau.edu.et., Pfukwa C; Laser Research Institute at the Department of Physics, Stellenbosch University 7602 Stellenbosch South Africa., Neethling P; Laser Research Institute at the Department of Physics, Stellenbosch University 7602 Stellenbosch South Africa., Bosman G; Laser Research Institute at the Department of Physics, Stellenbosch University 7602 Stellenbosch South Africa., Genene Z; Department of Chemistry and Chemical Engineering, Chalmers University of Technology SE412 96 Goteborg Sweden., Wang E; Department of Chemistry and Chemical Engineering, Chalmers University of Technology SE412 96 Goteborg Sweden., Mammo W; Department of Chemistry, Addis Ababa University 33658 Addis Ababa Ethiopia., Hone FG; Department of Physics, Addis Ababa University 1176 Addis Ababa Ethiopia fekadu.gashaw@aau.edu.et newaye.medhin@aau.edu.et., Tegegne NA; Department of Physics, Addis Ababa University 1176 Addis Ababa Ethiopia fekadu.gashaw@aau.edu.et newaye.medhin@aau.edu.et.
Publikováno v:
RSC advances [RSC Adv] 2023 May 30; Vol. 13 (24), pp. 16175-16184. Date of Electronic Publication: 2023 May 30 (Print Publication: 2023).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Clarke S; South African Grape and Wine Research Institute (SAGWRI), Department of Viticulture and Oenology, Stellenbosch University, Stellenbosch, South Africa., Bosman G; Department of Physics, Stellenbosch University, Stellenbosch, South Africa., du Toit W; South African Grape and Wine Research Institute (SAGWRI), Department of Viticulture and Oenology, Stellenbosch University, Stellenbosch, South Africa., Aleixandre-Tudo JL; South African Grape and Wine Research Institute (SAGWRI), Department of Viticulture and Oenology, Stellenbosch University, Stellenbosch, South Africa.; Instituto de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo (IIAD), Departamento de Tecnología de Alimentos, Universidad Politécnica de Valencia, Valencia, Spain.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2023 Jan 15; Vol. 103 (1), pp. 7-25. Date of Electronic Publication: 2022 Jul 26.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.