Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Bosiljkov, T."'
Publikováno v:
Kemija u Industriji, Vol 59, Iss 11, Pp 539-545 (2010)
High pressure in the food industry, as a new non-thermal method, is applied in many phases of food processing. This new non-thermal technology was developed in the 1990s. The main advantages of high-pressure processing are in the short time of proces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/162405b2821e4b8fb546018851295ec2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karlović, S.1, Bosiljkov, T.1 tbosilj@pbf.hr, Brnčić, M.1, Semenski, D.2, Dujmić, F.1, Tripalo, B.1, Ježek, D.1
Publikováno v:
Chemical & Biochemical Engineering Quarterly. 2014, Vol. 28 Issue 4, p499-507. 9p.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 9, No 41 (2010); 6907-6915
Drying is a process frequently used in food industry, often based on the use of conventional methods using heat exchange by conduction or convection. This kind of method may lead to quality loss in structure, texture and sensory characteristics of fi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Baby food represent one of the most important final food products because of the sensitivity of production, nutritive issues, textural and structural properties and at the end people’s choice for this kind of foodstuff. In this work, a new Nusselt-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b854f2575ea5c91845571d8e73d6e088
https://www.bib.irb.hr/585744
https://www.bib.irb.hr/585744
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 10, No 1 (2011); 34-41
The main goal of this research is to analyze the influence of ultrasonic probe diameters (7 and 10 mm) of high-intensity ultrasound with constant frequency (30 kHz) on the degree of homogenization (variance) of cow milk. Influence of different probe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::98f295141492e3c95a1091af1ca60187
https://www.bib.irb.hr/497671
https://www.bib.irb.hr/497671
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.