Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Bosilevac, J M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brichta-Harhay, D. M., Arthur, T. M., Bosilevac, J. M., Guerini, M. N., Kalchayanand, N., Koohmaraie, M.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Nov2007, Vol. 103 Issue 5, p1657-1668, 12p, 1 Diagram, 4 Charts, 3 Graphs
Publikováno v:
Journal of Biological Chemistry; December 1999, Vol. 274 Issue: 49 p34811-8, 8p
Publikováno v:
Journal of Biological Chemistry; July 1998, Vol. 273 Issue: 27 p16874-9, 6p
Autor:
Koohmaraie M; Roman L. Hruska US Meat Animal Research Center, ARS, USDA, Clay Center, P.O. Box 166, Spur 18-D, NE 68933-0166, USA., Arthur TM, Bosilevac JM, Brichta-Harhay DM, Kalchayanand N, Shackelford SD, Wheeler TL
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2007 Sep; Vol. 77 (1), pp. 90-6. Date of Electronic Publication: 2007 Apr 14.
Autor:
Koohmaraie M; Roman L. Hruska US Meat Animal Research Center, ARS, USDA, Clay Center, P.O. Box 166, Spur 18-D, NE 68933-0166, USA., Arthur TM, Bosilevac JM, Guerini M, Shackelford SD, Wheeler TL
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2005 Sep; Vol. 71 (1), pp. 79-91. Date of Electronic Publication: 2005 Apr 26.