Zobrazeno 1 - 10
of 15 243
pro vyhledávání: '"Boscia A"'
Autor:
Frédéric Anderson Konkobo, Mamounata Diao, Elisabeth Rakisewendé Ouédraogo, Poussian Raymond Barry, Balamoussa Santara, Sandrine Zongo, Noëlle Edwige Roamba, Roger Dakuyo, Abdoudramane Sanou, Kabakdé Kaboré, David Bazié, Paul Windinpsidi Savadogo, Mamoudou Hama Dicko
Publikováno v:
Frontiers in Water, Vol 6 (2024)
IntroductionThe research of natural and sustainable solutions to improve rural water quality in developing countries of Sub-Saharan Africa represents a major challenge. It is in this context that the aim of this study was to evaluate the efficacy of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6db85712b96b4f8fb2558f7936c33088
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 August 2023 245
Autor:
Tseha, Sintayehu Tsegaye1,2 sintayehu.tsegaye@amu.edu.et, Mekonnen, Yalemtsehay3, Desalegn, Asnake4, Eyado, Amelework4, Wondafarsh, Melaku5
Publikováno v:
Ethiopian Journal of Health Sciences. Jul2022, Vol. 32 Issue 4, p817-822. 6p.
Publikováno v:
Pastoralism, Vol 12, Iss 1, Pp 1-8 (2022)
Abstract In the Far North Region of Cameroon, pastoralists use the leaves of Boscia senegalensis and the stem of Tapinanthus dodoneifolius to treat common animal diseases. This study aimed to evaluate the in vitro antibacterial, non-cytotoxic and ant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc5236324d56457e8a99f5d8f0960a90
Autor:
Tseha, Sintayehu Tsegaye1,2 sintayehu.tsegaye@amu.edu.et, Mekonnen, Yalemtsehay3, Desalegn, Asnake4, Eyado, Amelework4, Wondafarsh, Melaku5
Publikováno v:
Ethiopian Journal of Health Sciences. Jul2022, Vol. 32 Issue 4, p823-832. 10p.
Publikováno v:
In Heliyon October 2022 8(10)
Publikováno v:
Heliyon, Vol 8, Iss 10, Pp e10829- (2022)
Motlopi coffee is a beverage prepared from roots of an indigenous tree Boscia albitrunca and consumed in Botswana. To date, there is no published report about the quality characteristics of Motlopi coffee. This study was conducted to develop an impro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0dde886045b0496296f7dee83442a380
Autor:
KA, Awa1,2, Badji, Kady Diatta1,3, Sagna, Moustapha Bassimbé2, Guissé, Aliou2,3,4 aliou.guisse@ucad.edu.sn, Bassène, Emmanuel1,3
Publikováno v:
Pharmacognosy Journal. Sep/Oct2020, Vol. 12 Issue 5, p1042-1049. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.