Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Bos, P.M.J."'
Publikováno v:
In Regulatory Toxicology and Pharmacology July 2014 69(2):201-206
Autor:
van Veen, Niels W., Mennen, M.G., Bos, P.M.J., Engering, T.W.J.A., Gerssen, A., Lasaroms, J.J.P.
Om meer duurzame energie op te wekken, worden in Nederland steeds meer zonnepanelen geplaatst. Ze liggen bijvoorbeeld op bedrijfspanden en agrarische gebouwen. Als zo’n gebouw in brand vliegt, branden de zonnepanelen mee. Het is bekend dat roet en
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::efcf394c105aeaeb79d2a8eafe8b25b1
https://research.wur.nl/en/publications/schadelijke-stoffen-bij-branden-met-zonnepanelen-rapportnummer-20
https://research.wur.nl/en/publications/schadelijke-stoffen-bij-branden-met-zonnepanelen-rapportnummer-20
Autor:
Meerman, J.J., Piersma, A.H., Legler, J., Bos, P.M.J., van Engelen, J.G.M., Westerink, R.H.S., Heusinkveld, H.J.
Publikováno v:
In Toxicology Letters 1 September 2022 368 Supplement:S227-S227
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van der Voet, H., van der Heijden, G.W., Bos, P.M.J., Bosgra, S., Boon, P.E., Muri, S.D., Bruschweiler, B.J., Risk Assessment of Toxic and Immunomodulatory Agents, Dep IRAS
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology 47 (2009) 12
Food and Chemical Toxicology, 47(12), 2926. Elsevier Limited
Food and Chemical Toxicology, 47(12), 2926-2940
Food and Chemical Toxicology, 47(12), 2926. Elsevier Limited
Food and Chemical Toxicology, 47(12), 2926-2940
A statistical model is presented extending the integrated probabilistic risk assessment (IPRA) model of van der Voet and Slob [van der Voet, H., Slob, W., 2007. Integration of probabilistic exposure assessment and probabilistic hazard characterisatio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dekkers, S., van der Fels-Klerx, H.J., Jeurissen, S.M.F., Kandhai, M.C., Booij, C.J.H., Bos, P.M.J.
The most important factors for the prediction of the occurrence of mycotoxins in food include weather conditions (such as temperature and atmospheric humidity), agricultural factors (such as crop rotation and soil cultivation) and factors within the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::00aae430b67831f87f63e5116226ef16
https://research.wur.nl/en/publications/development-of-a-model-to-assess-the-occurrence-of-mycotoxins-in-
https://research.wur.nl/en/publications/development-of-a-model-to-assess-the-occurrence-of-mycotoxins-in-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Occupational and Environmental Medicine, 10, 44, 968-976
Within the framework of risk assessment of existing substances in the EC the irritating properties on the respiratory tract should be considered. Since no standardized test is available it was studied whether the Alarie test could be used for this pu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b9f56f91436eb8da9974ae4a4477ef28
http://resolver.tudelft.nl/uuid:968faa37-d598-41a8-a4d6-77c691a466bf
http://resolver.tudelft.nl/uuid:968faa37-d598-41a8-a4d6-77c691a466bf
Publikováno v:
Comments on Toxicology, 5-6, 7, 423-436
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::efcf608b4b306ba0a72e44ece515038a
http://resolver.tudelft.nl/uuid:a2f7882b-0407-4c29-a340-5d1fef80fe4f
http://resolver.tudelft.nl/uuid:a2f7882b-0407-4c29-a340-5d1fef80fe4f