Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Bortolini, Cristian"'
Autor:
Bagnulo, Eloisa, Scavarda, Camilla, Bortolini, Cristian, Cordero, Chiara, Bicchi, Carlo, Liberto, Erica
Publikováno v:
In Food Research International October 2023 172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BORTOLINI, CRISTIAN
La qualità delle fave di cacao disponibili in commercio, che rappresentano la principale materia prima per la produzione di cioccolato, dipende da diversi fattori inclusi: il tipo di piantagione, le pratiche agricole ed il processo di post raccolta.
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10280/19074
Cocoa smoky off-flavour is due to inappropriate post-harvest processing and cannot be removed in the subsequent chocolate-manufacturing steps. To date, no reliable analytical method to detect key-analytes responsible for smoky off-flavour in incoming
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4c1d2eb46ba67e7a16197a45d38ba69f
http://hdl.handle.net/2318/1827854
http://hdl.handle.net/2318/1827854
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.