Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Borriello, Angela"'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2025 387
Autor:
Borriello, Angela, Antonella Miele, Nicoletta, Masi, Paolo, Aiello, Alessandra, Cavella, Silvana
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2022 375
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2020 268
Autor:
Tone, Ana Maria, Herranz Solana, Nuria, Khan, Muhammad Rehan, Borriello, Angela, Torrieri, Elena, Sánchez Reig, Carmen, Monedero Prieto, F. María
Publikováno v:
Polymers (20734360); May2024, Vol. 16 Issue 9, p1245, 25p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 268:109732
This is a preprint (pre-peer reviewed) version of the following final paper:Nicoletta A. Miele, Angela Borriello, MarcelloFidaleo, Paolo Masi, Silvana Cavella,Modeling grinding kinetics of fat based anhydrous pastes,Journal of Food Engineering, 2020,