Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Borreani, Jennifer"'
Tesis por compendio
[ES] La presente tesis doctoral se centra en el desarrollo y obtención de productos lácteos orientados al control del peso, siguiendo dos estrategias diferenciadas: 1) regular la ingesta calórica mediante el diseño de ali
[ES] La presente tesis doctoral se centra en el desarrollo y obtención de productos lácteos orientados al control del peso, siguiendo dos estrategias diferenciadas: 1) regular la ingesta calórica mediante el diseño de ali
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10251/118654
Publikováno v:
In LWT February 2020 119
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2016 57:169-177
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Borreani, Jennifer Alexandra Audrey, Hernando Hernando, Mª Isabel, Salvador Alcaraz, Ana, Quiles Chuliá, Mª Desamparados
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] BACKGROUND: Dairy desserts are popular traditional products, but because of their high calorie or fat content, they can be unsuitable for people who have certain dietary requirements. The aim of this study was to design panna cottas with similar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::10ca81fb1ad269798a1088881646f00d
https://doi.org/10.1002/jsfa.8373
https://doi.org/10.1002/jsfa.8373
Adding neutral or anionic hydrocolloids to dairy proteins underin vitro gastric digestion conditions
Autor:
Borreani, Jennifer Alexandra Audrey, Llorca Martínez, Mª Empar, Larrea Santos, Virginia, Hernando Hernando, Mª Isabel
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
The effect of adding uncharged polysaccharides such as konjac glucomannan (KGM) or negatively charged polysaccharides such as alginate to dairy protein ingredients - milk, whey proteins and calcium caseinate - was investigated through simulated in vi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::28401b0ad8e4e1b2168ab2944b3e90b5
http://hdl.handle.net/10251/79126
http://hdl.handle.net/10251/79126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Nov2017, Vol. 97 Issue 14, p4961-4968, 8p