Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Bornet, F. R. J."'
Publikováno v:
Gums and Stabilisers for the Food Industry 7.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780199634651.003.0019
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Biological Macromolecules; 1997, Vol. 21 Issue: 1 p207-219, 13p
Pasta cooking time: on starch digestion and plasma glucose and insulin responses in healthy subjects
Autor:
Laval, J. D., Barry, J.-L., Colonna, P., Bornet, F. R. J., Cloarec, D., Galmiche, J.-P., Gouilloud, S.
Publikováno v:
American Journal of Clinical Nutrition; Mar1990, Vol. 51 Issue 3, p421, 0p
Autor:
Mercier, C., Colonna, P., Blayo, A., Bornet, F. R. J., Fontevieille, A.-M., Rizkalla, S., Slama, G.
Publikováno v:
American Journal of Clinical Nutrition; Aug1989, Vol. 50 Issue 2, p315, 0p
Autor:
Bornet FR; Nutri-Health SA, Rueil-Malmaison, France. frj.bornet@nutri-health-sa.com, Brouns F, Tashiro Y, Duvillier V
Publikováno v:
Digestive and liver disease : official journal of the Italian Society of Gastroenterology and the Italian Association for the Study of the Liver [Dig Liver Dis] 2002 Sep; Vol. 34 Suppl 2, pp. S111-20.