Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Borkar, S.L."'
Autor:
Nankade, Vaishnavi A., Fand, Babasaheb B., Lavhe, N.V., Thube, Shivaji H., Gawande, Shailesh P., Nagrale, D.T., Borkar, S.L., Pillai, Tini S., Nikoshe, Akash, Prasad, Y.G.
Publikováno v:
In Journal of Thermal Biology October 2024 125
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ali, Jauhar1 J.Ali@irri.org, Jewel, Zilhas Ahmed1, Mahender, Anumalla1, Anandan, Annamalai2 anandanau@yahoo.com, Hernandez, Jose3 joehernandez56@gmail.com, Li, Zhikang4 zhkli1953@126.com
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jun2018, Vol. 19 Issue 6, p1762. 1p. 2 Diagrams, 2 Charts.
Autor:
Hossain, Md. Saddam, Ramachandraiah, Karna, Hasan, Rashidul, Chowdhury, Rabiul Islam, Kanan, Kawser Alam, Ahmed, Shakil, Ali, Md. Aslam, Islam, Md. Tariqul, Ahmed, Maruf, Donno, Dario
Publikováno v:
Sustainability (2071-1050); Apr2021, Vol. 13 Issue 7, p3703, 1p
Publikováno v:
Legume Research: An International Journal; 2008, Vol. 31 Issue 1, p60-62, 3p
Autor:
Dharam P Abrol
Integrated Pest Management: Current Concepts and Ecological Perspective presents an overview of alternative measures to traditional pest management practices using biological control and biotechnology. The removal of some highly effective broad-spect
Autor:
Milind Ladaniya
Citrus Fruit: Biology, Technology and Evaluation, Second Edition presents a comprehensive view of these globally important crops, from cultivars to consumer acceptability. Now fully revised and updated to address the latest technologies and advanceme