Zobrazeno 1 - 10
of 180
pro vyhledávání: '"Borja V"'
Publikováno v:
In IFAC PapersOnLine July 2017 50(1):13065-13071
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Agile Management Systems, 2000, Vol. 2, Issue 3, pp. 214-225.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/14654650010356121
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mencel, J., Turkes, F., Barber, L., Challoner, B., Buzzetti, M., Tran, A., Chen, H., McCafferty, N., Woolston, A., Crux, R., Rana, I., Thomas, J., Borja, V., Begum, R., Johnston, E., Fotiadis, N., Terlizzo, M., Rao, S., Chau, I., Cunningham, D., Gerlinger, M., Starling, N.
Publikováno v:
In Annals of Oncology June 2023 34 Supplement 1:S53-S54
Autor:
Manuel Díaz-Pérez, José Manuel Cantón Ramos, Borja Velázquez Martí, Ángel-Jesús Callejón-Ferre
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 16, Iss , Pp 101168- (2024)
Demand for high-quality lettuce by discerning wholesalers, retailers, and consumers has increased in recent years. However, few studies have characterised the range of commercial quality parameters of ‘Little Gem’ lettuce. Therefore, we aimed to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39cd2ad21a494285a2404e0d7222cd50
Autor:
Carolina Paz-Yépez, Mariana Gavilanes-Tomalá, Julio Palmay-Paredes, Grace Medina-Galarza, Sebastián Guerrero-Luzuriaga, Borja Velázquez Martí
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 19, p 8580 (2024)
Tofu is obtained by heating soymilk, to which a coagulant, such as calcium sulfate or magnesium chloride, is added to make it curdle. This study aimed to parameterize the effects of the following three alternative organic coagulant types: apple, rice
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/996be016acba48eaa29c1a01aa2d4fbd