Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Borille, R."'
Autor:
Moraes, P.O., Andretta, I., Cardinal, K.M., Ceron, M., Vilella, L., Borille, R., Frazzon, A.P., Frazzon, J., Santin, E., Ribeiro, A.M.L.
Publikováno v:
In Animal 2019 13(10):2190-2198
Publikováno v:
In Poultry Science 1 September 2015 94(9):2303-2312
Autor:
Fróes,HG, Jácome,IMTD, Tavares,RA, Garcia,RG, Domingues,CHF, Bevilaqua,TMS, Martinelli,M, Naas,IA, Borille,R
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.20 n.1 2018
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
The aim of the study was to evaluate the effect of dietary grape pomace flour (GPF) inclusion on the performance and egg quality of European quails (Coturnix coturnix coturnix) in lay. One hundred ninety-two (192), 42-day-old quails were distributed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::0501b653b9cc86420bf5e93b245ceed4
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2018000100183
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2018000100183
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.19 n.4 2017
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 19, Issue: 4, Pages: 725-731, Published: DEC 2017
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 19, Issue: 4, Pages: 725-731, Published: DEC 2017
The pre-slaughter management is one of the predisposing factors to the reduction in the quality of the carcass and broiler meat, mainly for being a stressful condition. This study evaluates the inclusion of lemongrass (Cymbopogon citratus Stapf) in t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::997400142feba4a354a5f40c7a3da402
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2017000400725
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2017000400725
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.18 n.3 2016
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 18, Issue: 3, Pages: 413-418, Published: SEP 2016
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 18, Issue: 3, Pages: 413-418, Published: SEP 2016
The experiment was conducted to study the effect of pure glycerin supplementation (GLYC) in the drinking water of broilers subjected to heat stress and feed restriction. Water with 0, 1, or 2% glycerin was provided ad libitum to broilers in six hours
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e99f4aae56e091de468a41fc83ea7d13
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2016000300413
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2016000300413
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jácome, I.M.D.T., Borille, R., Rossi, L.A., Rizzotto, D.W., Becker, J.A., Sampaio, C. de F.R.
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia, Volume: 61, Issue: 235, Pages: 449-456, Published: SEP 2012
Foram avaliados os efeitos do uso da tecnologia de led na iluminação artificial de codornas japonesas, utilizando-se 176 aves com 35 dias de idade, em delineamento inteiramente casualizado (DIC) com quatro tratamentos (lâmpadas incandescentes 15W,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______624::1b7c866ebc6081e6c8d9ba40c75389c3
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-05922012000300013&lng=en&tlng=en
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-05922012000300013&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.