Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Borges, Wardsson Lustrino"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Videira, Sandy Sampaio, de Oliveira, Danilo Messias, de Morais, Rafael Fiusa, Borges, Wardsson Lustrino, Baldani, Vera Lúcia Divan, Baldani, José Ivo
Publikováno v:
Plant and Soil, 2012 Jan 01. 356, 51-66.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24370181
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martins, Claudia Miranda1, Borges, Wardsson Lustrino2 wardsson.borges@embrapa.br, Costa Júnior, José de Souza3, Rumjanek, Norma Gouvêa4
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Agronomy. Apr-Jun2015, Vol. 37 Issue 2, p163-170. 8p.
Autor:
Oliveira, Elisa Maria de, Sales, Victor Hugo Gomes, Andrade, Marcelo Silva, Zilli, Jerri Édson, Borges, Wardsson Lustrino, Souza, Tiago Marcolino de
Publikováno v:
International Journal of Microbiology; 8/17/2021, p1-11, 11p
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Biological Sciences; Jan-Dec2021, Vol. 43 Issue 1, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Borges, Wardsson Lustrino
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFRRJ
Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro (UFRRJ)
instacron:UFRRJ
Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro (UFRRJ)
instacron:UFRRJ
Conselho Nacional de Desenvolvimento Cient?fico e Tecnol?gico To the adequate management and use of different resources of a certain ecosystem, knowledge of the ecological processes is of fundamental importance. In this context, biodiversity, nutrien
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::9b02f4081dc458450c00f73c0dde74ec
https://tede.ufrrj.br/jspui/handle/tede/297
https://tede.ufrrj.br/jspui/handle/tede/297
Autor:
Medeiros, Erika Valente de, Martins, Claudia Miranda, Lima, José Arcanjo Melo, Fernandes, Ykesaky Terson Dantas, Oliveira, Vianney Reinaldo de, Borges, Wardsson Lustrino
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Agronomy; Vol 31 No 3 (2009); 529-535
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 31 n. 3 (2009); 529-535
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 31 n. 3 (2009); 529-535
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
As a result of it nutritional and rustic characteristics, cowpea has become an important source protein in the Northeast region of Brazil. Cowpea may benefit from biological nitrogen fixation and can receive part of the nitrogen needed for culture fr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::9c83a96468f17bb71052e0ee6bd06bec
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/793
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/793