Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Borem, Flávio Meira"'
Autor:
Rocha, Hully Alves, Borém, Flávio Meira, Alves, Ana Paula de Carvalho, Santos, Cláudia Mendes dos, Schwan, Rosane Freitas, Haeberlin, Luana, Nakajima, Makoto, Sugino, Ryosuke
Publikováno v:
In Food Research International December 2023 174 Part 1
Autor:
Borém, Flávio Meira, Matias, Gabriel Carvalho, Alves, Ana Paulade Carvalho, Haeberlin, Luana, Santos, Cláudia Mendes dos, Rosa, Sttela Dellyzete Veiga Franco da
Publikováno v:
In Journal of Stored Products Research December 2023 104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matias, Gabriel Carvalho1, Borem, Flávio Meira1, de Carvalho Alves, Ana Paula1 anapaula.alves@ufla.br, Haeberlin, Luana2, dos Santos, Claudia Mendes3, Franco da Rosa, Sttela Dellyzete Veiga4
Publikováno v:
EUREKA: Life Sciences. 2023, Issue 5, p35-49. 15p.
Autor:
Borém, Flávio Meira *, Abreu, Giselle Figueiredo de, Alves, Ana Paula de Carvalho, Santos, Claudia Mendes dos, Teixeira, Daniela Edel
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life September 2021 29
Autor:
Bressani, Ana Paula Pereira, Martinez, Silvia Juliana, Sarmento, Andréia Braga Inácio, Borém, Flávio Meira, Schwan, Rosane Freitas
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 April 2021 343
Autor:
Martinez, Silvia Juliana, Rabelo, Mariane Helena Sances, Bressani, Ana Paula Pereira, Da Mota, Marcela Caroline Batista, Borém, Flavio Meira, Schwan, Rosane Freitas
Publikováno v:
In Food Research International January 2021 139
Autor:
da Mota, Marcela Caroline Batista, Batista, Nádia Nara, Rabelo, Mariane Helena Sances, Ribeiro, Diego Egidio, Borém, Flávio Meira, Schwan, Rosane Freitas
Publikováno v:
In Food Research International October 2020 136