Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Boreddy Sreenivasula Reddy"'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2019 262:109-120
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2016 168:60-67
Publikováno v:
Current Journal of Applied Science and Technology. :22-30
In India, with a growing population, soil and water resources are becoming increasingly scarce, highlighting the importance of maximising their usage for crop production. Due to urbanization, climate change, natural disasters and the indiscriminate a
Publikováno v:
Ecology, Environment and Conservation. 28:237-242
A research work was carried out on cultivation of basil crop under hydroponics by controlling the environmental parameters at Dr. NTR College of Agricultural Engineering, Bapatla. The results of research work conducted for two seasons i.e., season_1(
Publikováno v:
Food Microbiology. 85:103306
Spray dried egg white powder (EWP) is traditionally processed by hot room treatment for a prolonged period of time (67 °C for 15 days) to enhance its functionality (foaming and gelling) and to improve microbial safety of EWP. Our prior research demo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.