Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Bordini, Jaqueline Gozzi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hirozawa, Melissa Tiemi, Ono, Mario Augusto, de Souza Suguiura, Igor Massahiro, Bordini, Jaqueline Gozzi, Hirooka, Elisa Yoko, Ono, Elisabete Yurie Sataque
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology; Sep2024, Vol. 55 Issue 3, p2527-2538, 12p
Autor:
Hirozawa, Melissa Tiemi, Ono, Mario Augusto, de Souza Suguiura, Igor Massahiro, Bordini, Jaqueline Gozzi, Hirooka, Elisa Yoko, Ono, Elisabete Yurie Sataque
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology; September 2024, Vol. 55 Issue: 3 p2527-2538, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hirozawa, Melissa Tiemi, Ono, Mario Augusto, Suguiura, Igor Massahiro de Souza, Bordini, Jaqueline Gozzi, Ono, Elisabete Yurie Sataque
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Feb2023, Vol. 134 Issue 2, p1-13, 13p
Autor:
Bordini, Jaqueline Gozzi1, Rossi, Carolina Nachi1, Ono, Mario Augusto2, Hirooka, Elisa Yoko3, Sataque Ono, Elisabete Yurie1 eysono@hotmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Safety. May2017, Vol. 37 Issue 2, pn/a-N.PAG. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Viaro, Helena Paula, da Silva, Josué José, de Souza Ferranti, Larissa, Bordini, Jaqueline Gozzi, Massi, Fernanda Pelisson, Fungaro, Maria Helena Pelegrinelli
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 21 February 2017 243:46-51