Zobrazeno 1 - 10
of 187
pro vyhledávání: '"Bordiga, M."'
Autor:
Bordiga, M.1,2 (AUTHOR), Lupi, C.2 (AUTHOR) claudia.lupi@unipv.it, Langer, G.3 (AUTHOR), Gianoncelli, A.4 (AUTHOR), Birarda, G.4 (AUTHOR), Pollastri, S.4 (AUTHOR), Bonanni, V.4 (AUTHOR), Bedolla, D. E.4,5 (AUTHOR), Vaccari, L.4 (AUTHOR), Gariani, G.4 (AUTHOR), Cerino, F.1 (AUTHOR), Cabrini, M.1 (AUTHOR), Beran, A.1 (AUTHOR), Zuccotti, M.6 (AUTHOR), Fiorentino, G.6 (AUTHOR), Zanoni, M.6 (AUTHOR), Garagna, S.6 (AUTHOR), Cobianchi, M.2 (AUTHOR), Di Giulio, A.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 5/7/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-12. 12p.
Autor:
Lorenzo, C., Bordiga, M., Pérez-Álvarez, E.P., Travaglia, F., Arlorio, M., Salinas, M.R., Coïsson, J.D., Garde-Cerdán, T.
Publikováno v:
In Food Research International September 2017 99 Part 1:328-335
Autor:
Bordiga, M., Lorenzo, C., Pardo, F., Salinas, M.R., Travaglia, F., Arlorio, M., Coïsson, J.D., Garde-Cerdán, T.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2016 197 Part B:1038-1045
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Palaeogeography, Palaeoclimatology, Palaeoecology 1 July 2015 429:72-82
Publikováno v:
Foods; Jun2023, Vol. 12 Issue 11, p2183, 23p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.