Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"Bordeu E."'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 3, p 02011 (2014)
Wine quality depends on phenolic and aromatic compounds that are mainly located in skins and seeds of grapes and can be better extracted if suitable extraction technologies are applied. An increase in extractability has impact in the mouth feel, colo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92f17f1d37c6471381c8f8ec2b4b52c5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2005 68(3):363-368
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Belancic, A., Eduardo Agosin, Ibacache, A., Bordeu, E., Baumes, R., Razungles, A., Bayonove, C.
Publikováno v:
American Journal of Enology and Viticulture
American Journal of Enology and Viticulture, American Society for Enology and Viticulture, 1997, 48 (2), pp.181
ResearcherID
American Journal of Enology and Viticulture, American Society for Enology and Viticulture, 1997, 48 (2), pp.181
ResearcherID
International audience
Publikováno v:
Spanish Journal of Agricultural Research; Vol 7, No 1 (2009); 119-128
High incidences of Cladosporium rot frequently occur (over 50% infected berries per clusters) in delayed harvests in Cabernet Sauvignon and other red cultivars of Vitis vinifera in Chile. The objective of this study was to determine the effect of Cla
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE
Artículos CONICYT
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
ResearcherID
Artículos CONICYT
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
ResearcherID
The predominantly muscat aroma of pisco, a young distillate produced in northern Chile and Peru, distinguishes it from other young spirits. Standardized terminology is necessary, however, to describe differences among the wide range of piscos. This i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::180787a54d647b25d44a860cc60e741a
Autor:
Darriet, P., Poupot, Christian, Armand, J.M., Dubourdieu, Denis, Clerjeau, Michel, Glories, Y., Bordeu, E., Pszczolkowski, P., Bugaret, Y.
Publikováno v:
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, 2001, 35 (1), pp.23-29
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, 2001, 35 (1), pp.23-29
National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c94b0b682cb8beba2ce8a95dc72f0e00
https://hal.inrae.fr/hal-02679706
https://hal.inrae.fr/hal-02679706