Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Boopathy, Bhavadharini"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anbarasan, Rajan1 (AUTHOR), Boopathy, Bhavadharini1 (AUTHOR), Stephen, Jaspin1 (AUTHOR), Radhakrishnan, Mahendran1 (AUTHOR) mahendran@iifpt.edu.in
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Feb2023, Vol. 46 Issue 2, p1-14. 14p.
Ozone: An Alternative Fumigant in Controlling the Stored Product Insects and Pests: A Status Report.
Autor:
Boopathy, Bhavadharini1 (AUTHOR), Rajan, Anbarasan1 (AUTHOR), Radhakrishnan, Mahendran1 (AUTHOR) mahendran@iifpt.edu.in
Publikováno v:
Ozone: Science & Engineering. Jan/Feb 2022, Vol. 44 Issue 1, p79-95. 17p.
Autor:
Boopathy, Bhavadharini1 (AUTHOR), Stephen, Jaspin1 (AUTHOR), Rajan, Anbarasan1 (AUTHOR), Radhakrishnan, Mahendran1 (AUTHOR) mahendran@iifpt.edu.in
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2021, Vol. 45 Issue 10, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jan2023, Vol. 58 Issue 1, p502-511, 10p
Autor:
N., Punith, Singh, Ashish K., J., Ananthanarasimhan, Boopathy, Bhavadharini, Chatterjee, Ritika, M., Hemanth, Chakravortty, Dipshikha, Rao, Lakshminarayana
Publikováno v:
Plasma Processes & Polymers; Jan2023, Vol. 20 Issue 1, p1-15, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.