Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Booijink, C.C.G.M."'
Autor:
Booijink, C.C.G.M., El-Aidy, S., Rajilic-Stojanovic, M., Heilig, G.H.J., Troost, F.J., Smidt, H., Kleerebezem, M., de Vos, W.M., Zoetendal, E.G.
Publikováno v:
Environmental Microbiology, 12(12), 3213-3227
Environmental Microbiology, 12(12), 3213-3227. Wiley-Blackwell
Environmental Microbiology 12 (2010) 12
Environmental Microbiology, 12(12), 3213-3227. Wiley-Blackwell
Environmental Microbiology 12 (2010) 12
Summary The diversity and temporal stability of the predominant bacteria in the human ileum was studied with the use of ileal effluent samples of seven individuals with Brooke ileostomies. The total number of bacteria within the ileal effluent was in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1beeac785e70367932cac74bfb9a00f3
https://research.wur.nl/en/publications/high-temporal-and-inter-individual-variation-detected-in-the-huma
https://research.wur.nl/en/publications/high-temporal-and-inter-individual-variation-detected-in-the-huma
Autor:
Booijink, C.C.G.M.
The gastrointestinal (GI) tract is the main site where the conversion and absorption of food components takes place in humans. As the small intestine is the first site of interaction between the microbiota and ingested food, knowledge about the micro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3c2485287afffe225deeade8d96d9f15
https://research.wur.nl/en/publications/analysis-of-diversity-and-function-of-the-human-small-intestinal-
https://research.wur.nl/en/publications/analysis-of-diversity-and-function-of-the-human-small-intestinal-
Autor:
te Biesebeke, R., Boesten, R.J., Klaassens, E.S., Booijink, C.C.G.M., de Vries, M.C., Derrien, M.M.N., Cohen, D.P.A., Schuren, F., Vaughan, E.E., Kleerebezem, M., de Vos, W.M.
Publikováno v:
Microbes and Environments, 19(4), 276-280
Microbes and Environments 19 (2004) 4
Microbes and Environments 19 (2004) 4
The gastrointestinal (GI) tract is the primary site of food intake, perception and conversion. It represents one of the most important metabolic organs of the body and is colonised by a myriad of microbes that contribute to nutrient processing, affec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c6939e7cdb3861dcaabe40f330d378b1
https://research.wur.nl/en/publications/microbial-functionality-in-the-human-gastro-intestinal-tract
https://research.wur.nl/en/publications/microbial-functionality-in-the-human-gastro-intestinal-tract
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.