Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Boode K"'
Autor:
Boode, K.
The influence of crystals on the stability against partial coalescence at rest and during Couette flow was examined in emulsions of saturated triglycerides in SDS- or caseinate solutions and in natural cream. Partial coalescence was characterized by
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c35629d94a5dc8575b4532b0455daead
https://research.wur.nl/en/publications/partial-coalescence-in-oil-in-water-emulsions
https://research.wur.nl/en/publications/partial-coalescence-in-oil-in-water-emulsions
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boode, K., Walstra, P.
Publikováno v:
Food colloids, Spec. Public. 75. London: Royal Society of Chemistry
Food colloids, Spec. Public. 75
Food colloids, Spec. Public. 75
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::13261f0bcb2dcd546572441141c771f3
https://research.wur.nl/en/publications/kinetics-of-the-partial-coalescence-process-in-oil-in-water-emuls
https://research.wur.nl/en/publications/kinetics-of-the-partial-coalescence-process-in-oil-in-water-emuls
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boode, K., Walstra, P.
Publikováno v:
In Food Colloids and Polymers 1993:23-30