Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"Bonzi, R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Allium vegetables intake and the risk of gastric cancer in the Stomach cancer Pooling (StoP) Project
Background: The role of allium vegetables on gastric cancer (GC) risk remains unclear. Methods: We evaluated whether higher intakes of allium vegetables reduce GC risk using individual participant data from 17 studies participating in the “Stomach
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::b2d15661ac7a156a054a24a8c41982aa
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3076899
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3076899
Purpose: Previous studies show that consuming foods preserved by salting increases the risk of gastric cancer, while results on the association between total salt or added salt and gastric cancer are less consistent and vary with the exposure conside
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::752b0f245802741878725298955648cc
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3118656
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3118656
Background: Evidence from epidemiological studies on the role of tea drinking in gastric cancer risk remains inconsistent. We aimed to investigate and quantify the relationship between tea consumption and gastric cancer in the Stomach cancer Pooling
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::77392a4a7a5497a83451f2ee56250da6
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3220695
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3220695
Autor:
Speciani, M.C., Cintolo, M., Marino, M., Oren, M., Fiori, F., Gargari, G., Riso, P., Ciafardini, C., Mascaretti, F., Parpinel, M., Airoldi, A., Vangeli, M., Leone, P., Cantù, P., Lagiou, P., Del Bo', C., Vecchi, M., Carnevali, P., Oreggia, B., Guglielmetti, S., Bonzi, R., Bonato, G., Ferraroni, M., La Vecchia, C., Penagini, R., Mutignani, M., Rossi, M.
Flavonoids have been inversely associated to colorectal cancer (CRC) and are plausible intermediaries for the relation among gut microbiome, intestinal permeability and CRC. We analyzed the relation of flavonoid intake with CRC and blood bacterial DN
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::6f95f98ecb52b6a80025723271a18837
https://hdl.handle.net/11390/1236565
https://hdl.handle.net/11390/1236565
Publikováno v:
In Journal of Catalysis 2011 282(1):128-144
Publikováno v:
In Catalysis Today 2010 151(3):376-385