Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Bonneil M"'
Autor:
Bourre, J.M., DUMONT, O., PICIOTTI, M., Clement, M., Chaudiere, J., Bonneil, M., Nalbone, G., Lafont, H., Pascal, G., Durand, G.
Publikováno v:
World Review of Nutrition and Dietetics
2. International Conference on the Health Effects of omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids
2. International Conference on the Health Effects of omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids, Mar 1990, Washington DC, United States
2. International Conference on the Health Effects of omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids
2. International Conference on the Health Effects of omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids, Mar 1990, Washington DC, United States
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ec8df0a6c00eeb40b3e4098e4b7bdf6f
https://hal.inrae.fr/hal-02779125
https://hal.inrae.fr/hal-02779125
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Charbonnier, M., Riollet, C., Bonneil, M., Dubois, C., Cara, L., Clerc, T., Salles, J.P., Lairon, D., Hauton, J.C.
Publikováno v:
Atherosclerosis; October 1997, Vol. 134 Issue: 1-2 p29-29, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bourre JM; INSERM Unité 26, Hôpital Fernand Widal, Paris, France., Dumont O, Piciotti M, Clément M, Chaudière J, Bonneil M, Nalbone G, Lafont H, Pascal G, Durand G
Publikováno v:
World review of nutrition and dietetics [World Rev Nutr Diet] 1991; Vol. 66, pp. 103-17.