Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Bonnassie, Sylvie"'
Autor:
Gaucher, Floriane, Bonnassie, Sylvie, Rabah, Houem, Leverrier, Pauline, Pottier, Sandrine, Jardin, Julien, Briard-Bion, Valérie, Marchand, Pierre, Jeantet, Romain, Blanc, Philippe, Jan, Gwénaël
Publikováno v:
In Journal of Proteomics 30 July 2019 204
Publikováno v:
VoM 2022 (Viruses of Microbes 2022)
VoM 2022 (Viruses of Microbes 2022), Jul 2022, Guimaraes, Portugal., 2022
VoM 2022 (Viruses of Microbes 2022), Jul 2022, Guimaraes, Portugal., 2022
International audience; In 1998, our team isolated one of the rare filamentous phages active and culturable on Gram-positive Bacteria. The phage infected Propionibacterium freudenreichii and was isolated from Swiss-type cheese. It is a single-strande
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::287df6220360d38b1afa04b06927817f
Autor:
Baron, Florence, Cochet, Marie-Françoise, Alabdeh, Mariah, Guérin-Dubiard, Catherine, Gautier, Michel, Nau, Francoise, Andrews, Simon, Bonnassie, Sylvie, Jan, Sophie
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology, 2020, 11 (article 584986), ⟨10.3389/fmicb.2020.584986⟩
Frontiers in Microbiology, Frontiers Media, 2020, 11 (article 584986), ⟨10.3389/fmicb.2020.584986⟩
Frontiers in Microbiology, 2020, 11 (article 584986), ⟨10.3389/fmicb.2020.584986⟩
Frontiers in Microbiology, Frontiers Media, 2020, 11 (article 584986), ⟨10.3389/fmicb.2020.584986⟩
International audience; Salmonella enterica serovar Enteritidis is noted for its ability to survive the harsh antibacterial activity of egg white which is presumed to explain its occurrence as the major food-borne pathogen associated with the consump
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gaucher, Floriane, Rabah, Houem, Kponouglo, Koffigan, Bonnassie, Sylvie, Pottier, Sandrine, Dolivet, Anne, Marchand, Pierre, Jeantet, Romain, Blanc, Philippe, Jan, Gwénaël
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology
Applied Microbiology and Biotechnology, 2020, 104 (7), pp.3145-3156. ⟨10.1007/s00253-020-10425-1⟩
Applied Microbiology and Biotechnology, Springer Verlag, 2020, 104 (7), pp.3145-3156. ⟨10.1007/s00253-020-10425-1⟩
Applied Microbiology and Biotechnology, . (2020)
Applied Microbiology and Biotechnology, 2020, 104 (7), pp.3145-3156. ⟨10.1007/s00253-020-10425-1⟩
Applied Microbiology and Biotechnology, Springer Verlag, 2020, 104 (7), pp.3145-3156. ⟨10.1007/s00253-020-10425-1⟩
Applied Microbiology and Biotechnology, . (2020)
International audience; Propionibacterium freudenreichii is a beneficial bacterium widely used in food as a probiotic and as a cheese-ripening starter. In these different applications, it is produced, dried, and stored before being used. Both freeze-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::476e47539c60a92390a86fec019a4460
https://institut-agro-rennes-angers.hal.science/hal-02492112
https://institut-agro-rennes-angers.hal.science/hal-02492112
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.