Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Bonestroo, M.H."'
Publikováno v:
Netherlands Milk and Dairy Journal, 50, 479-492
Netherlands Milk and Dairy Journal 50 (1996)
Netherlands Milk and Dairy Journal 50 (1996)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::db1c723a66824657d433001d3d506c09
https://research.wur.nl/en/publications/incidence-and-characterization-of-bacillus-cereus-in-two-dairy-pr
https://research.wur.nl/en/publications/incidence-and-characterization-of-bacillus-cereus-in-two-dairy-pr
Publikováno v:
Proc. 7th Eur. Conf. Food chemistry: Progress in food fermentation, C. Benedito de Barber et al. (eds.). Valencia, Spain
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c14f015f2d862c10de6a289ef0530afa
https://research.wur.nl/en/publications/oxygen-scavenging-in-mayonnaise-based-salads-by-lactic-fermentati
https://research.wur.nl/en/publications/oxygen-scavenging-in-mayonnaise-based-salads-by-lactic-fermentati
Autor:
Bonestroo, M.H.
Sauce-based delicatessen salads, composed of solid ingredients, such as potatoes, vegetables, fish, meat and an oil-in-water emulsion containing acidulants (acetic and lactic acids) and chemical preservatives (sorbic and benzoic acids) can be subject
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::14f32e7902adde88f5dc0f8a510914d6
https://research.wur.nl/en/publications/development-of-fermented-sauce-based-salads-assessment-of-safety-
https://research.wur.nl/en/publications/development-of-fermented-sauce-based-salads-assessment-of-safety-
The invention relates to a method for preserving foodstuffs, with which method foodstuffs are inoculated with an amount of lactic acid-forming bacteria and/or parts of bacteria and these bacteria and/or parts of bacteria act on said foodstuffs. Prefe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f39eef109283ccda8217911ec4fcecd5
https://research.wur.nl/en/publications/method-for-preserving-foodstuffs-and-foodstuffs-obtained-using-th
https://research.wur.nl/en/publications/method-for-preserving-foodstuffs-and-foodstuffs-obtained-using-th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.