Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"Bonerba E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 105(1):364-368
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bonerba, E.1 (AUTHOR), Ceci, E.1 (AUTHOR) e.ceci@veterinaria.uniba.it, Conte, R.1 (AUTHOR), Tantillo, G.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part B: Surveillance Communications. Jun2010, Vol. 3 Issue 2, p114-119. 6p.
Autor:
Bonerba E., Mottola A., Parisi A., Di Pinto A., SERRAINO, ANDREA, Bozzo G., GIACOMETTI, FEDERICA, Ceci E., Tantillo G.
Lo studio ha valutato la presenza di Arcobacter spp. in 20 campioni di Mytilus galloprovincialis. acquistati presso mercati ittici e pescherie delle province di Bari e Brindisi. La ricerca di Arcobacter spp. è stata effettuata previo arricchimento s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::d775b6121cda0ae6c9f4dd704c3af1fc
http://hdl.handle.net/11585/345517
http://hdl.handle.net/11585/345517
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ancona, A., Sportelli, M.C., Trapani, A., Picca, R.A., Palazzo, C., Bonerba, E., Mezzapesa, F.P., Tantillo, G., Trapani, G., Cioffi, N.
Publikováno v:
In Materials Letters 1 December 2014 136:397-400