Zobrazeno 1 - 10
of 828
pro vyhledávání: '"Bonerba E."'
Autor:
Bonerba E; Department of Veterinary Medicine, University of Bari Aldo Moro, Provincial Road to Casamassima km 3, 70010 Valenzano, Italy., Shehu F; Department of Veterinary Public Health, Faculty of Veterinary Medicine, Agricultural University of Tirana, 1025 Tirana, Albania., Pandiscia A; Department of Veterinary Medicine, University of Bari Aldo Moro, Provincial Road to Casamassima km 3, 70010 Valenzano, Italy., Lorusso P; Department of Veterinary Medicine, University of Bari Aldo Moro, Provincial Road to Casamassima km 3, 70010 Valenzano, Italy., Manfredi A; Department of Veterinary Medicine, University of Bari Aldo Moro, Provincial Road to Casamassima km 3, 70010 Valenzano, Italy., Huter A; Institute of Marine Biology, University of Montenegro, 85330 Kotor, Montenegro., Tantillo GM; Department of Interdisciplinary Medicine, University of Bari, Place Giulio Cesare 11, 70124 Bari, Italy., Panseri S; Department of Veterinary Medicine and Animal Science, University of Milan, Via dell'Università 6, 26900 Lodi, Italy., Nobile M; Department of Veterinary Medicine and Animal Science, University of Milan, Via dell'Università 6, 26900 Lodi, Italy., Terio V; Department of Veterinary Medicine, University of Bari Aldo Moro, Provincial Road to Casamassima km 3, 70010 Valenzano, Italy.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Apr 17; Vol. 13 (8). Date of Electronic Publication: 2024 Apr 17.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 105(1):364-368
Autor:
Bonerba, E.1 (AUTHOR), Ceci, E.1 (AUTHOR) e.ceci@veterinaria.uniba.it, Conte, R.1 (AUTHOR), Tantillo, G.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part B: Surveillance Communications. Jun2010, Vol. 3 Issue 2, p114-119. 6p.
Autor:
Lorusso P; Department of Veterinary Medicine, University of Bari, Provincial Road to Casamassima Km 3, 70010 Valenzano, Bari, Italy., Bonerba E; Department of Veterinary Medicine, University of Bari, Provincial Road to Casamassima Km 3, 70010 Valenzano, Bari, Italy., Pandiscia A; Department of Veterinary Medicine, University of Bari, Provincial Road to Casamassima Km 3, 70010 Valenzano, Bari, Italy. Electronic address: a.pandiscia1@studenti.uniba.it., Mottola A; Department of Veterinary Medicine, University of Bari, Provincial Road to Casamassima Km 3, 70010 Valenzano, Bari, Italy., Di Pinto A; Department of Veterinary Medicine, University of Bari, Provincial Road to Casamassima Km 3, 70010 Valenzano, Bari, Italy., Piredda R; Department of Veterinary Medicine, University of Bari, Provincial Road to Casamassima Km 3, 70010 Valenzano, Bari, Italy., Terio V; Department of Veterinary Medicine, University of Bari, Provincial Road to Casamassima Km 3, 70010 Valenzano, Bari, Italy.
Publikováno v:
International journal of food microbiology [Int J Food Microbiol] 2022 Jun 16; Vol. 371, pp. 109671. Date of Electronic Publication: 2022 Apr 07.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bonerba E., Mottola A., Parisi A., Di Pinto A., SERRAINO, ANDREA, Bozzo G., GIACOMETTI, FEDERICA, Ceci E., Tantillo G.
Lo studio ha valutato la presenza di Arcobacter spp. in 20 campioni di Mytilus galloprovincialis. acquistati presso mercati ittici e pescherie delle province di Bari e Brindisi. La ricerca di Arcobacter spp. è stata effettuata previo arricchimento s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::d775b6121cda0ae6c9f4dd704c3af1fc
http://hdl.handle.net/11585/345517
http://hdl.handle.net/11585/345517
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.