Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Bondioli, Paolo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Applied Catalysis B: Environment and Energy February 2016 181:581-586
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 28, p 1 (2021)
In this paper, the chemical composition of Telfairia pedata seeds and oil is discussed. This crop belongs to the family of Cucurbitaceae. Unroasted seeds and oil obtained from roasted seeds were collected during a study trip in Tanzania. Oil from unr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/760c7a9964644c6887d9a4d2acef3471
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 27, p 67 (2020)
In this paper, the main chemical properties of Perilla seed oil (PO) obtained by mechanical pressing of Perilla seeds are reported. The analysis of fatty acid composition has highlighted a very high amount of (n-3) α-linolenic acid (ALA), more than
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bf91af2fbdc40938f14880b1b0f2cf2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Rivista Italiana delle Sostanze Grasse; apr-jun2023, Vol. 100 Issue 2, p125-128, 4p
Autor:
Bondioli, Paolo, Della Bella, Laura, Rivolta, Gabriele, Chini Zittelli, Graziella, Bassi, Niccolò, Rodolfi, Liliana, Casini, David, Prussi, Matteo, Chiaramonti, David, Tredici, Mario R.
Publikováno v:
In Bioresource Technology June 2012 114:567-572
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.